[ad_1]

طبق گفته محققان ، فاصله اجتماعی برای مبارزه با COVID-19 منجر به کاهش عفونت های ناشی از غذا در اسپانیا شده است.

داده های شبکه نظارت بر اپیدمیولوژیک در مادرید ، ژانویه 2020 تا پایان ژوئن 2020 ، که با آغاز شیوع ویروس کرونا ویروس همپوشانی دارد ، نشان می دهد که در مقایسه با نیمه اول سال 2019 ، ارتباطات برای مواد غذایی بسیار کاهش یافته است. عفونت ها

عفونت های کمپیلوباکتر از 1308 در سال 2019 به 391 مورد در شش ماه اول سال 2020 و سالمونلا از 462 در سال 2019 به 111 مورد در سال گذشته کاهش یافته است.

این مطالعه که در مجله Travel Medicine منتشر شده است ، همچنین به بررسی بیماری های مقاربتی (STD) پرداخته است.

“یکی از عوامل مهم در کاهش عفونت های دستگاه گوارش و بیماری های مقاربتی در ترم اول سال 2020 ، طرد اجتماعی در ماه هایی است که مادرید تحت تأثیر همه گیری قرار گرفته است. ما همچنین معتقدیم که ترس از عفونت ویروس کرونا ممکن است باعث شود بیماران به دنبال مراقبت های پزشکی نامناسب باشند ، محققان گفتند.

“جالب است که ببینیم آیا در دوره آینده ، هنگامی که انسداد کاهش می یابد ، تشخیص این بیماری ها افزایش می یابد یا درسهایی که از این بیماری همه گیر گرفته اید به کاهش انتقال عفونت از فردی به فرد دیگر کمک می کند.”

محققان می گویند که محدود کردن مصرف غذا در خارج از خانه به دلیل اقدامات قفل کردن ، ممکن است در کاهش بروز عفونت های ناشی از غذا تأثیر داشته باشد.

“برعکس ، یک مطالعه در کاتالونیا ، در منطقه شمال شرقی اسپانیا ، نشان داد که شیوع سالمونلا در طی 10 سال در خانوارها در مقایسه با سایر شرایط افزایش یافته است.”

محققان افزودند که محدودیت های سفر ممکن است در کاهش بیماری های عفونی در طی COVID-19 نیز نقشی داشته باشد.

عکس در تایوان
در همین حال ، مطالعه دیگری تأثیر ویروس کرونا را در بیماری های عفونی در تایوان بررسی می کند.

تعداد موارد بیماریهای عفونی گزارش شده بین ژانویه و سپتامبر 2019 و 2020 از پایگاه داده مراکز کنترل بیماری تایوان بدست آمده است. مبلغ کل در سال 2020 21،895 بود که کمتر از 24،469 در سال 2019 است.

از بین 11 بیماری منتقله از راه مدفوع دهانی ، هشت مورد از آنها در سال 2020 در مقایسه با سال 2019 کاهش یافته است. آنها شامل آمیبازیس ، لیستریوز ، فلج حاد و فلج اطفال ، تب حصبه ، عفونت های ویروسی حاد هپاتیت A ، عفونت های انتروهموراژیک E خودرو و تب پاراتیفوئید با ترکیب 11 بیماری با هم ، از سال 2019 تا 2020 فقط 156 مورد کاهش یافته است.

لیستریوز از 145 عفونت در سال 2019 به 111 در سال 2020 ، هپاتیت A از 73 به 65 و عفونت انتروهموراژیک E. coli از یک به صفر کاهش یافته است. شیگلوز از 107 در سال 2019 به 115 در سال 2020 افزایش یافت.

طبق این مطالعه ، این کاهش به دلیل بهداشت جهانی ، فاصله اجتماعی ، پرهیز از مکان های شلوغ ، قرنطینه سازی و کاهش فعالیت های فضای باز است.

کاهش تعداد بیماریهای عفونی وارداتی عمدتا به دلیل اقدامات دقیق کنترل مرز است.

لیستریوز از یک مورد وارداتی در سال 2019 به هیچ مورد در سال 2020 ، توکسوپلاسموز از دو مورد به هیچ و شیگلوز از 38 در سال 2019 به 21 در سال 2020 کاهش یافت. E. coli انتروهموراژیک در هر دو سال صفر بود.

محققان گفتند که چندین مداخله کنترل عفونت COVID-19 نیز بر سایر بیماری ها تأثیر پیشگیری دارد.

“بنابراین ما توصیه می کنیم که با توجه به کاهش چشمگیر سالانه شیوع بیماری های واگیر که باید به آنها اطلاع داده شود ، اقدامات بهداشتی خاصی در آینده حفظ شود.”

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir