افزایش شکایات مربوط به غذای مصرفی که توسط FSA ذکر شده است


بر اساس گزارشی که توسط آژانس استاندارد مواد غذایی (FSA) منتشر شده است ، تعداد شکایات عمومی در مورد مواد غذایی و سایت های غذایی که سه کشور را تحت پوشش خود قرار داده است ، افزایش یافته است.

مقامات محلی نزدیک به 71000 شکایت در مورد ایمنی غذا و بهداشت مواد غذایی را در 2019-2020 ثبت کرده اند. این تقریبا 5 درصد افزایش از 2018-2019 در سه کشور است. شکایات مربوط به استانداردهای غذایی ، که شامل اصالت و تقلب در مواد غذایی هستند ، با 3٪ افزایش به تقریبا 11،000 در 2019-2020 رسید.

این آمار مربوط به اجرای قانون مواد غذایی توسط مقامات محلی در انگلیس ، ولز و ایرلند شمالی است. این گزارش آوریل 2019 تا مارس 2020 را شامل می شود. اطلاعات مربوط به مقامات محلی است و توسط FSA جمع آوری شده است.

سیستم نظارت بر عملکرد دولت محلی (LAEMS) فعالیت های نظارتی در بهداشت مواد غذایی را شامل می شود ، از جمله کیفیت میکروبیولوژیکی و آلودگی مواد غذایی توسط میکرو ارگانیسم ها یا مواد خارجی. و استانداردهای غذایی ، از جمله ترکیب ، آلودگی شیمیایی ، جعل و برچسب زدن.

از نظر بهداشت مواد غذایی ، به طور کلی کاهش کمی در تعداد کارکنان گزارش شده نسبت به 2018-2019 وجود دارد ، اما منابع برای استانداردهای غذایی افزایش یافته است.

در انگلیس ، شکایات مربوط به ایمنی و بهداشت مواد غذایی با 5 درصد افزایش به 64397 مورد و شکایات مربوط به استانداردهای غذایی با تقریباً 5 درصد افزایش به 9 هزار و 542 مورد در 2019-2020 رسید. در ولز ، شکایات 9 درصدی افزایش یافته و به 4،480 رسید ، اما س questionsالات مربوط به استانداردهای غذایی 14 درصد کاهش یافت و به 623 مورد رسید. در 2019-2020.

داده های نمونه برداری و عملکرد
نمونه های رسمی مواد غذایی توسط آزمایشگاه های کنترل رسمی آزمایش می شوند. در مجموع 44،026 نمونه در انگلیس ، ولز و ایرلند شمالی در سال های 2019-2020 گزارش شده است که نسبت به سال قبل کمتر از 1٪ افزایش داشته است.

در انگلیس 4.2٪ ، در ولز 6.7٪ و در ایرلند شمالی 6.1٪ کاهش یافته است. به طور کلی تجزیه و تحلیل از 45،673 به 46،555 در 2019-2020 افزایش یافته است ، از جمله افزایش آزمایشات آلودگی میکروبیولوژیکی.

شرکتهایی که حداقل یک نوع اقدام بهداشت مواد غذایی انجام داده اند 156،066 مورد در سال 2019-2020 بوده اند که 1.3٪ کاهش نشان می دهد. این شامل بیش از 930 تعطیلی داوطلبانه و 230 مورد پیگرد قانونی است.

در سایت های تحت اقدامات رسمی اجرایی 10٪ کاهش به 4،784 در 2019-2020 رسیده است. رستوران هایی که اخطارهای کتبی دریافت می کنند با 1٪ کاهش به 151،282 رسیده اند

تعداد شرکتهایی که حداقل یک نوع اقدام برای اجرای استانداردهای غذایی در سال های 2019-2020 انجام داده اند 25.553 نفر است که 5.8 درصد افزایش دارد. این شامل توقیف ، بازداشت و انتقال مواد غذایی تقریباً 100 بار و 56 مورد پیگرد قانونی است.

اندازه سایتهایی که حداقل یک نوع اقدام رسمی را دریافت کرده اند با 45٪ افزایش به 458 در 2019-2020 افزایش یافته است. تعداد هشدارهای کتبی با 5.2٪ افزایش به 25،095 در 2019-2020.

بازدیدهای برنامه ریزی شده در حال سقوط است
مداخلات بهداشتی مواد غذایی در انگلیس ، ولز و ایرلند شمالی در سال های 2019-2020 با 333،426 کاهش ، 2.4 درصد کاهش نسبت به 2018-2019.

مداخلات عبارتند از بازدید از م foodسسات غذایی برای بازرسی ، نظارت ، نظارت ، بازرسی ، حسابرسی و نمونه گیری و همچنین آموزش و جمع آوری اطلاعات. آنها اطمینان حاصل می کنند که شرکت ها از الزامات بهداشتی مواد غذایی و قوانین استاندارد مواد غذایی برخوردار هستند.

مقامات محلی سایت های با ریسک بالاتر – گروه A تا C – را برای مداخلات بهداشتی مواد غذایی هدف قرار داده اند ، اما در مقایسه با 2018-2019 افزایش بازدید از سایت های کم خطر گروه E افزایش یافته است.

درصد مداخلات برنامه ریزی شده به دست آمده از 86.4٪ در 2018-2019 به 85.7٪ در 2019-2020 در سه کشور کاهش یافته است. درصد مداخلات ناشی از بهداشت مواد غذایی در موسسات هنوز ثبت نشده نیز از 89.1٪ در 2018-2019 به 87.7٪ در 2019-2020 کاهش یافته است.

مداخلات مربوط به استانداردهای غذایی در انگلیس ، ولز و ایرلند شمالی با افزایش 2.1 درصدی به 106،770 در 2019-2020 رسید. با این حال ، درصد مداخلات برنامه ریزی شده از 40.8٪ در 2018-2019 به 39.7٪ در 2019-2020 کاهش یافته است. مداخلات مناسب در موسسات غذایی که هنوز ارزیابی نشده اند ، از 59.4٪ در 2018-2019 کاهش یافته است. با 56٪ در 2019-2020.

در سال 2019 ، FSA اظهار داشت که نگران کاهش مجدد درصد مداخلات برنامه ریزی شده در مورد استانداردهای غذایی است و آن را “مشکلی طولانی مدت” توصیف کرد.

یک بررسی در سال 2018 شواهدی را ارائه داد که نشان می دهد برای رفع شکاف ها در مدل فعلی استانداردهای غذایی ، تغییراتی لازم است. مطالعه آزمایشی برای حمایت از ایجاد چارچوب تأمین جدید قرار بود از سال 2020 آغاز شود ، اما به دلیل COVID-19 به سال 2021 موکول شد.

ماریا جنینگز ، مدیر پیروی از مقررات در FSA ، گفت که این آژانس نقشی نظارتی برای نظارت بر بازرسی مقامات محلی از مشاغل مواد غذایی دارد.

“اگرچه این ارقام از آوریل 2018 تا مارس 2019 تفاوتی ندارند ، ما تشخیص می دهیم که COVID-19 از اواخر مارس 2020 فشار قابل توجهی بر مقامات محلی وارد کرده است و ما به بررسی تأثیر همه گیری بر روی منابع آنها و انجام مسئولیت های قانونی آنها در مورد غذا در جلسه کمیته تجارت FSA در 8 دسامبر ، “او گفت.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>