[ad_1]

در اعلان برداشت قارچ های سفید کامل ، که نگرانی در مورد بوتولیسم را هشدار می دهد ، هیچ جزئیاتی در مورد چگونگی و زمان کشف مشکل محصول Belle Grove وجود ندارد.

Monaghan Mushrooms Ltd. گزارش می دهد که این قارچ ها را در سطح مصرف کننده در استان انتاریو کانادا توزیع می کند. در اعلامیه برداشت قارچ در ظروف فروخته نشده است ، اما شامل عکس برچسب نشان داده شده در بالا است.

طبق اخطار برداشت از آژانس بازرسی مواد غذایی کانادا ، تاریخ انقضا این قارچ ها 15 ژانویه و شماره UPC 8 است.

“این تصرف توسط شرکت صورت گرفته است. در این بیانیه آمده است که آژانس بازرسی مواد غذایی کانادا (CFIA) در حال انجام تحقیقات ایمنی غذایی است که می تواند منجر به پس گرفتن سایر محصولات شود.

در زمان انتشار اعلامیه فراخوان هیچ بیماری تأیید شده ای گزارش نشده است.

درباره بوتولیسم
در حالی که انواع بیماری ها می توانند از خوردن غذاهای کم پردازش ناشی شوند ، اما یکی از خطرناک ترین آنها مسمومیت با بوتولیسم است. بوتولیسم بدون درمان ، می تواند عضلات مورد نیاز برای تنفس را فلج کرده و منجر به مرگ ناگهانی شود.

طبق گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های ایالات متحده (CDC) ، هر کسی که هر یک از قارچ های خارج شده را خورده باشد و علائم مسمومیت با بوتولیسم را پیدا کرده است ، باید فوراً به پزشک مراجعه کند.

“در بوتولیسم غذایی ، علائم معمولاً 18 تا 36 ساعت پس از خوردن غذای آلوده شروع می شود. با این حال ، علائم می توانند به زودی 6 ساعت بعد یا حداکثر 10 روز بعد شروع شوند. “

علائم بوتولیسم ممکن است شامل برخی از موارد زیر باشد: دو دید ، تاری دید ، افتادگی پلک ، اختلال گفتار ، مشکل در بلع ، مشکل تنفس ، ضخیم شدن زبان ، خشکی دهان و ضعف عضلانی. افرادی که مسمومیت با بوتولیسم دارند ممکن است همه این علائم را یک باره نشان ندهند.

این علائم در نتیجه فلج عضلات ناشی از سم است. در صورت عدم درمان ، بیماری پیشرفت کرده و علائم بدتر می شود و باعث فلج شدن برخی از ماهیچه ها می شود ، از جمله عضلات مورد استفاده برای تنفس و عضلات بازو ، پاها و بدن از گردن تا لگن.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir