[ad_1]

قوانین سختگیرانه تری برای برچسب گذاری برخی از محصولات غذایی در اسکاتلند از اواخر سال جاری اعمال می شود.

این قانون شرکت ها را ملزم می کند که نام غذایی و لیست کاملی از مواد تشکیل دهنده ، از جمله اطلاعات آلرژن ، را روی غذاهایی که به عنوان بسته بندی شده برای فروش مستقیم (PPDS) طبقه بندی می شوند ، ذکر کنند. این قوانین ارائه اطلاعات در مورد مواد آلرژی زا را به هر روشی ، از جمله به صورت شفاهی توسط کارکنان ، مجاز می داند.

این قبیل غذاها شامل موارد بسته بندی شده در همان مکان است که به عنوان ساندویچ بسته بندی شده در تجارت به مصرف کنندگان عرضه می شود و در آنجا به فروش می رسد ، غذاهای لذیذ بسته بندی شده مانند پنیر و گوشت و سالاد کنسرو شده قبل از فروش. این غذا می تواند شامل غذایی باشد که مشتریان برای خود انتخاب می کنند و همچنین محصولات از پیش بسته بندی شده در پشت پیشخوان را شامل می شود. این ماده همچنین شامل برخی غذاهای خاص فروخته شده در مراکز فروش سیار یا موقت است.

هر غذایی که هنگام سفارش یا شل شدن بسته بندی نشود و بعد از سفارش بسته بندی نشود ، مانند آب نبات های شیرین بسته بندی نشده و پاپ کورن که در آن سرو می شود ، در آن قرار نمی گیرد.

قانون ناتاشا
اطلاعات روی بسته شامل 14 ماده حساسیت زا است که در قانون اطلاعات غذایی ذکر شده و سایر موادی که ممکن است واکنش نشان دهند.

این اقدام پس از مرگ ناتاشا ادنان-لاپروز 15 ساله در سال 2016 انجام شد که وی واکنش آلرژیک به یک باگت حاوی کنجد داشت که نیازی به برچسب زدن به مواد آلرژی زا ندارد. این آیین نامه قانون ناتاشا نامیده می شود و برای مطابقت با تغییرات ایجاد شده در انگلیس ، ایرلند شمالی و ولز از اول اکتبر اعمال می شود.

راس فینی ، رئیس استانداردهای غذایی اسکاتلند (FSS) ، گفت که این یک گام به جلو در ارائه اطلاعات روشن برای افراد مبتلا به آلرژی است.

وی گفت: “در حالی که بهترین سطح حمایت از مصرف کننده حیاتی است ، ما تشخیص می دهیم که تغییر الزامات برچسب گذاری بر کسب و کارها تأثیر می گذارد و ما طیف وسیعی از ذینفعان صنعت و اجرای قانون را برای ارزیابی مزایا ، خطرات و تأثیرات درگیر کرده ایم.”

FSS پیشنهاد بهبود برچسب زدن به مواد حساسیت زا را برای چنین غذاهایی در اواسط سال 2019 پیشنهاد کرد و یک دوره نظر در اواخر سال 2020 برگزار کرد.

میری گوجون ، وزیر بهداشت عمومی ، گفت که داشتن اطلاعات در مورد آلرژن ها و مواد تشکیل دهنده بر روی برچسب تمام غذاهای از پیش بسته بندی شده برای افراد مبتلا به آلرژی غذایی بسیار مهم است.

وی افزود: همه می خواهند درباره آنچه در غذای آنها است بیشتر بدانند و ما می خواهیم به آنها اطمینان بیشتری در مورد غذایی كه می خرند بدهیم. من تصدیق می کنم که این یک چالش برای صنعت نیز هست ، به همین دلیل اکنون این تغییرات را اعلام می کنیم. FSS به کار با ذینفعان در طی هشت ماه آینده برای کمک به صنعت در آماده سازی برای لازم الاجرا شدن الزامات جدید برچسب گذاری در ماه اکتبر ادامه خواهد داد. “

مشاوره در مورد برچسب گذاری FSAI
در همین حال ، اداره ایمنی مواد غذایی ایرلند (FSAI) دوره ای را برای بحث عمومی در مورد بازنگری پیشنهادی تعدادی از برچسب گذاری باز کرده است.

دوره نظرات “اطلاعات غذایی برای مصرف کنندگان – برچسب گذاری مواد مغذی در جلوی بسته ، مشخصات مواد مغذی ، برچسب گذاری منبع و علامت گذاری تاریخ” ، دیدگاه هایی را برای اطلاع از موقعیت ملی در مورد اصلاحات اروپا با هدف کمک به مصرف کنندگان در انتخاب آگاهانه تر در هنگام انتخاب مواد غذایی جمع آوری می کند .

مناطق مورد بررسی شامل گسترش احتمالی برچسب گذاری اجباری یا منشأ اجباری سایر محصولات و تجدید نظر در قوانین اتحادیه اروپا در مورد علامت گذاری تاریخ استفاده “قبل” و “ترجیحاً قبل” به منظور کاهش ضایعات مواد غذایی است. تا 25 مارس باز است.

پاملا بیرن ، مدیر اجرایی FSAI ، گفت که دوره اظهار نظر فرصتی برای شنیدن نظرات در ایرلند است.

“برنامه های بررسی و بررسی بالقوه قوانین اتحادیه اروپا برای برچسب مواد غذایی می تواند بر روی صنایع غذایی و بسته بندی محصولات آن تأثیر بگذارد. بیشتر قانون مواد غذایی در ایرلند از اتحادیه اروپا تهیه می شود ، بنابراین مشارکت و بیان اکنون برای اطلاع از موقعیت ملی از اهمیت بالاتری برخوردار است.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir