اسپانیا در دو سرکوب گوشت و رم را مصادره کرد


مقامات اسپانیایی بیش از 120،000 کیلوگرم فرآورده های گوشتی بالقوه خطرناک را توقیف کرده اند.

La Guardia Civil در اسپانیا 14 نفر را بازداشت کرده و در حال تحقیق درباره دو نفر دیگر به دلیل مشارکت آنها در برچسب گذاری و توزیع محصولات گوشتی تاریخ مصرف گذشته یا در شرایط نامناسب است.

انواع مختلف گوشت ، از جمله مرغ منجمد ، گوشت گاو ، گوشت خوک و خرگوش ، در چندین سایت در مادرید ، تولدو و مالاگا یافت شده است.

عملیات پیتانزا ، که مقامات بهداشت عمومی را نیز درگیر کرد ، سرمایه گذاری را کشف کرد که شامل خرید گوشتی بود که تاریخ انقضا داشت یا در آستانه آن بود و سپس آن را به عنوان یک محصول خوب با قیمت بالاتر به فروش رساند.

رسانه های اسپانیایی گزارش می دهند که هیچ موردی از بیماری مربوط به عملیات جنایی وجود ندارد.

ده شرکت مورد بازرسی قرار گرفتند و یک انبار پلمپ شد و از آنجا اقدامات ادعایی انجام شد و تاریخ بسته بندی و انجماد تغییر کرد. سپس محصولات برای تحویل به مشتریان به مراکز توزیع ارسال می شد.

اطلاعات ردیابی اصلاح شده برای دسته های منقضی شده که به طور بالقوه برای مصرف نامناسب بودند استفاده شد. پس از یافتن دسته ای از محصولات تقلبی توسط یک شرکت تحقیقاتی در مالاگا ، این انبار بسته شد.

جراحی با رم تقلبی
La Guardia Civil همچنین در قالب عملیات Hitsmo بیش از 225000 بطری رم تقلبی را رهگیری کرد.

این تحقیقات شامل اسپانیا ، هندوراس ، جمهوری دومنیکن و هلند بود و منجر به دستگیری یا تحقیق در مورد 24 نفر شد.

در مجموع 147000 بطری در یک انبار در هلند کشف و ضبط شد که اسپانیا با کمک دفتر مبارزه با کلاهبرداری اروپا (OLAF) مقصد بود. این نوشیدنی در جمهوری دومنیکن ساخته می شود ، در هندوراس بطری بسته بندی می شود و برچسب های جعلی توسط چین چسبانده می شوند.

این سازمان بین المللی ارواح تقلبی از سه مارک مختلف رم را در اسپانیا معرفی کرده است. این توزیع شامل کوردوبا ، باداخوز ، والنسیا ، مالاگا ، بارسلونا ، مادرید ، سویا ، ناوارا ، بیلبائو و هوئلوا بود. بیش از 225000 بطری رم به ارزش 3.5 میلیون یورو کشف و ضبط شد. مقامات هندوراس همچنین دو ظرف رم تقلبی مقصد اروپا را که ارزش آن 500000 یورو در بازار اروپا است ، توقیف كردند.

تحقیقات در فوریه 2019 آغاز شد ، زمانی که Guardia Civil تعدادی بطری رم پیدا کرد که به نظر می رسید در کادیز تقلبی هستند. بیش از 50 شرکت اسپانیایی ، پرتغالی و هلندی در این عملیات شرکت کردند.

اقدام در پرتغال
در همین حال ، یک واحد منطقه ای آژانس اقتصادی و ایمنی غذا (ASAE) در پرتغال پس از بازرسی تولید سوسیس و کالباس را در شهر آلمودووار متوقف کرده است.

نتایج این آزمایش نشان داد که لیستریا مونوسیتوژنز در یک محصول سوسیس وجود دارد و مقامات به دلیل عدم وجود شواهد در مورد اقدامات اصلاحی و آلودگی احتمالی سطوح و تجهیزات کار ، فعالیتها را در محل متوقف کردند.

آژانس مشکلات مربوط به اجرای سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقطه کنترل بحرانی (HACCP) و عدم رعایت قوانین بهداشتی را شناسایی کرد. در مجموع 360 کیلوگرم سوسیس به ارزش بیش از 6000 یورو کشف و ضبط شد.

ASAE همچنین در حال بررسی سه مورد ذبح غیرقانونی است و 160 کیلوگرم گوشت را کشف و ضبط کرده است ، که به طور بالقوه خطری برای سلامت جامعه است.

این اقدام در شهر پامپیلوسا دا سرا منجر به توقیف 32 کیلوگرم بز ، بره و سوسیس شد. در كل 31 كيلوگرم گوشت گوسفندي در شهرداري ويانا نزديك كاستلو مصادره شد و در Evora خوكها بدون مجوز براي چنين كاري و بدون شرايط بهداشتي مناسب در محل كشتار شدند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>