[ad_1]

Vegpro International به دلیل احتمال آلودگی سالمونلا ، اسفناج تازه کودک با نام تجاری Attitude را از بازار خارج می کند.

بر اساس پیام فراخوان صادر شده توسط آژانس بازرسی مواد غذایی کانادا (CFIA) ، Vegpro در حال توزیع اسفناج کودک برداشت شده در استانهای انتاریو و کبک کانادا است.

اسفناج برداشت شده بهترین تاریخ ها را تا 5 دسامبر دارد ، بنابراین این نگرانی وجود دارد که مصرف کنندگان بسته بندی محصول را در خانه های خود داشته باشند. مصرف کنندگان نباید مطابق با اعلامیه بارگیری ، محصولات بارگیری شده در زیر را مصرف کنند.

نام تجاری تولید – محصول اندازه UPC کدها
نگرش تازه اسفناج کوچک 312г 8 88048 00028 8 بهترین قبل از 2020 DE 04
نگرش تازه اسفناج کوچک 142 گرم 8 88048 00004 2 بهترین قبل از 2020 DE 04
بهترین قبل از 2020 DE 05

“این تصرف توسط شرکت صورت گرفته است. آژانس بازرسی مواد غذایی کانادا در حال انجام تحقیقات ایمنی مواد غذایی است که می تواند منجر به پس گرفتن سایر محصولات شود “.

CFIA تأیید می کند که صنعت محصولات خارج شده از بازار را حذف می کند.

در زمان انتشار اعلامیه فراخوان ، هیچ گزارشی از بیماری های مربوط به مصرف این محصولات گزارش نشده است.

درباره عفونت های سالمونلا
غذاهای آلوده به باکتری سالمونلا معمولاً به نظر نمی رسند ، بو نمی گیرند و خراب نمی شوند. هرکسی می تواند به عفونت سالمونلا مبتلا شود. بر اساس اعلام مرکز کنترل و پیشگیری بیماری های ایالات متحده ، نوزادان ، کودکان ، افراد مسن و افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند بیشتر در معرض خطر بیماری های جدی قرار دارند زیرا سیستم ایمنی بدن آنها شکننده است.

هر کسی اسفناج ذکر شده را خورده باشد و علائم عفونت سالمونلا را در خود ایجاد کرده باشد ، باید به پزشک مراجعه کند. افراد بیمار باید در معرض احتمال قرار گرفتن در معرض باکتری سالمونلا به پزشکان خود بگویند ، زیرا آزمایش های ویژه ای برای تشخیص سالمونلوز لازم است. علائم عفونت سالمونلا می تواند سایر بیماری ها را تقلید کند ، که اغلب منجر به تشخیص نادرست می شود.

علائم عفونت سالمونلا ممکن است شامل اسهال ، گرفتگی شکم و تب در طی 12 تا 72 ساعت پس از خوردن غذای آلوده باشد. در غیر این صورت ، بزرگسالان سالم معمولاً چهار تا هفت روز بیمار هستند. در برخی موارد ، اسهال می تواند به حدی شدید باشد که بیماران باید در بیمارستان بستری شوند.

بزرگسالان ، کودکان ، زنان باردار و افرادی که دارای سیستم ایمنی ضعیف هستند ، مانند بیماران سرطانی ، به احتمال زیاد به بیماری شدید و شرایط جدی ، گاهی تهدید کننده زندگی مبتلا می شوند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir