اسفناج منجمد مرتبط با 100 بیماری در اسلواکی ؛ بارگیری در حال انجام است


پوره اسفناج منجمد شده با شیوع بیماری در اسلواکی ارتباط دارد.

مقامات اعلام نکردند که چه تعداد از افراد تحت تأثیر مسمومیت با آلکالوئید تروپان قرار گرفته اند ، اما ارقام رسانه های محلی از ده تا 100 نفر است و برخی نیاز به درمان در بیمارستان دارند.

اداره دامپزشکی و غذایی دولت جمهوری اسلواکی (SVPS) اطلاعات مربوط به این حادثه را از مرکز اطلاعات ملی سم شناسی در بیمارستان دانشگاهی در براتیسلاوا دریافت کرد.

برداشت محصول
محصولات اسفناج منجمد 400 گرمی یا 450 گرمی تولید شده توسط Equus در کوپ و کافلند با مارک Vinica در مه 2023 به فروش رسید و در اوایل ماه جاری پس گرفته شد.

یکی از موارد نامیده شده

سایر دسته ها ، تاریخ ها و دسته های احتمالی درگیر که توسط سازنده مشخص شده اند ، Frizanto ، Dle Gusta ، Freshona HU و Clever نام دارند. برخی از محصولات مربوط به جمهوری چک نیز ارسال شد.

SVPS بازرسی های رسمی را در تجارت و تولید کننده انجام می دهد. آژانس اعلام کرد که هنوز قادر به تعیین احتمال اثرات مضر بر سلامتی نیست و به طور موقت دستور توقف فروش همه دسته محصولات را صادر کرد.

مرکز اطلاعات ملی سم شناسی از افزایش مشاوره ها در ماه مارس پس از مصرف محصول خبر داد. مسئولان اعتقاد دارند که ممکن است به طور تصادفی حاوی چمن جیمسون باشد که به آن استراتونیوم داتورا نیز گفته می شود.

آلکالوئیدهای تروپان مواد طبیعی هستند که به عنوان محافظ در برابر خوردن در گیاهان مختلف یافت می شوند.

علائم مسمومیت شامل خشکی غشاهای مخاطی ، کاهش جریان بزاق و خشکی دهان ، خشکی و قرمزی پوست ، گشاد شدن احتمالی مردمک چشم است. با مقادیر زیاد ، افراد ممکن است دچار سرگیجه ، اختلال در بینایی ، تپش قلب ، از حالت گمراهی و توهم شوند. علائم نسبتاً سریع پس از مصرف از چند دقیقه به ساعت بروز می کند و می تواند از 24 تا 48 ساعت ادامه داشته باشد.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>