استفاده از عفونت سالمونلا در آرژانتین باعث هشدار می شود


مقامات بهداشت عمومی در یک استان آرژانتین نسبت به افزایش عفونت های سالمونلا هشدار داده اند.

وزارت صحت عامه سالتا گفت 407 فرد مبتلا به عفونت سالمونلا از ژانویه تا نوامبر در این استان آزمایشگاهی تأیید شده اند. از ابتدای سال 2020 ، 545 مورد مشکوک وجود دارد.

در ماه های اول سال 2020 تعداد بیشتری از بیماران مشاهده شدند. پس از آن ، بین 10 تا 40 هفته ، بیشتر عفونت های جدا شده مشاهده می شوند. از ابتدای ماه اکتبر ، 93 مورد مشکوک گزارش شده است که 57 مورد تأیید شده است.

دامنه سنی که معمولاً به سالمونلوز آلوده می شود بین 20 تا 44 سال و به دنبال آن 5-9 سال است. افراد بالای 65 سال حداقل تحت تأثیر قرار می گیرند.

تحقیقات در حال انجام
یک بیمارستان 13 مورد سالمونلوز را تأیید کرد که در اواخر اکتبر با سه فرد دیگر به دلیل مشکوک به عفونت کشف شد.

وزارت صحت عامه توصیه می کند که هنگام دست زدن یا خوردن غذاهایی مانند گوشت ، تخم مرغ یا ماهی و میوه های تازه ، سالاد و سبزیجات اقدامات احتیاطی انجام شود. مقامات با تیم های استانی و شهرداری در زمینه اقدامات ، اقدامات پیشگیرانه و تحقیقات پرونده همکاری می کنند.

شیوع سالمونلوز در سالتا معمولاً از اواسط سپتامبر تا اواخر فوریه بیشتر است. ماههای تابستان آرژانتین از دسامبر تا فوریه است.

تجزیه و تحلیل باکتریولوژیکی منابع آب برای تعیین ارتباط بین مصرف آب و عفونت ادامه دارد. همچنین بازرسی ها و بازرسی های بهداشتی غیرمترقبه در تاسیسات غذایی در مرکز شهر انجام می شود. دانشجویان دانشگاه ملی سالتا در حال تجزیه و تحلیل وضعیت فروشندگان خیابانی هستند.

جلسات منطقه ای INFOSAN
در همین حال ، شبکه بین المللی مقامات ایمنی غذا (INFOSAN) فرصت های آموزشی ، از جمله وبینارها را برای راهنمایی اعضای جدید ، کمک به شکل گیری استراتژی های منطقه ای برای اولویت بندی مسائل و تقویت ارتباط بین اعضا فراهم می کند.

این شبکه که توسط سازمان غذا و کشاورزی و سازمان بهداشت جهانی اداره می شود ، برای 10 و 11 دسامبر یک وبینار برای اعضای ایالات متحده از جمله نمایندگان آرژانتین ، شیلی ، برزیل ، کاستاریکا و کلمبیا برنامه ریزی کرده است.

مقامات خدمات ایمنی و کیفیت ملی غذا (SENASA) به نمایندگی از آرژانتین در هفتمین نشست منطقه ای که در عمل برگزار می شود ، حضور خواهند داشت. مباحث مورد بحث شامل دستاوردها و چالش های INFOSAN است. استفاده از دنباله ای از کل ژنوم ها (WGS) برای مقاومت در برابر میکروبی در بخش مواد غذایی ؛ کووید -19؛ و چشم اندازهای کشور

در پایان ماه نوامبر ، جلسه ای برای کشورهای عضو اروپا و آسیای میانه برگزار شد ، جایی که شرکت کنندگان در مورد ویژگی های اصلی حوادث ایمنی غذایی و واکنش اضطراری در مناطق مربوطه ، روش های تعامل با INFOSAN و همچنین امکانات شناسایی صحبت کردند. از عوامل بیماری زا مواد غذایی ، شایع ترین علت حوادث ایمنی مواد غذایی است.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>