[ad_1]

بر اساس یک مطالعه ، استرالیایی های جوان دانش بدتری نسبت به استرالیایی های پیر در مورد ایمنی مواد غذایی دارند.

یک مطالعه توسط شورای اطلاع رسانی ایمنی مواد غذایی (FSIC) نشان داد که 75 درصد از افراد بین 18 تا 34 سال گفته اند که همیشه دستان خود را پس از استفاده از توالت می شستند ، در حالی که 89 درصد از افراد بالای 50 سال.

یک مطالعه ملی در مورد شستن دست توسط Omnipoll نشان داد که فقط 55 درصد از افراد بین 18 تا 34 سال همیشه قبل از دست زدن به غذا دست خود را می شستند ، در حالی که 61 درصد افراد بالای 50 سال.

این موسسه خیریه اظهار داشت: این نگران کننده است زیرا جوانان اغلب به عنوان تأمین کننده غذا کار می کنند یا شغل دارند ، از گروه های آسیب پذیر در بخش کودکان مراقبت می کنند ، از افراد مسن و معلولین مراقبت می کنند و به احتمال زیاد فرزندان خردسال دارند. .

موضوع هفته ایمنی مواد غذایی استرالیا
این مطالعه در اوایل هفته ایمنی غذایی استرالیا ، 14-21 نوامبر منتشر شد و FSIC از همه ، به ویژه افراد جوان تر ، خواست که ایمنی مواد غذایی را به دست خود بگیرند و آموزش های ابتدایی را انجام دهند.

تخمین زده می شود که هر ساله 4.1 میلیون مورد مسمومیت غذایی در استرالیا رخ دهد که منجر به 31920 بستری در بیمارستان ، 86 مورد مرگ و یک میلیون مراجعه به پزشکان می شود.

FSIC یک دوره آنلاین اصول ایمنی غذا دارد که حداکثر یک ساعت طول می کشد و در پایان گواهی ارائه می دهد. این دوره ها توسط سازمان بهداشت محیط استرالیا تأیید شده اند و توسط سازمان آموزش Highfield آموزش الکترونیکی برای کشور سازگار شده اند.

کتی مویر ، رئیس این شورا ، گفت که سال 2020 به دلیل همه گیری COVID-19 سال آشفته ای بود و با حرکت جامعه به سمت هنجار جدید ، مهم است که در مورد علم ایمنی مواد غذایی بیشتر بدانیم.

“ما هر روز غذا را برای خود و دیگران اداره می کنیم ، بنابراین دانش در مورد ایمنی غذا یک مهارت اساسی در زندگی است ، مانند داشتن گواهینامه رانندگی یا گواهی کمک های اولیه. به ویژه ، ما دوست داریم که افراد جوان تر این دوره را بگذرانند ، به خصوص که نظرسنجی مصرف کننده ما ایمنی غذایی ضعیف تری را در بین جوانان نشان می دهد. “

شورای اطلاع رسانی ایمنی غذا همچنین تابستانی را با عنوان “ایمنی غذا در دست شماست” راه اندازی کرده است و نشان می دهد که در صورت رعایت موارد ایمنی غذایی ، چگونه می توان از بیشتر موارد مسمومیت غذایی جلوگیری کرد. این شامل دانشجویان دانشگاه است که دانش خود را در مورد ایمنی غذا ارزیابی می کنند و همه را به شرکت در یک دوره آنلاین ایمنی غذا تشویق می کنند.

موسسه علوم و صنایع غذایی استرالیا (AIFST) امروز (17 نوامبر) وبینار 1 ساعته رایگان برگزار می کند. جولیان کاکس ، دانشیار میکروب شناسی غذایی در UNSW و رابین مک کانسی ، استاد باغبانی در دانشگاه سیدنی ، پیشگام این راه هستند. به مناسبت هفته ایمنی مواد غذایی در استرالیا به ریاست دین ماهونی و فیونا فلمینگ برگزار می شود.

ارتقا CO بهداشت مناسب به دلیل COVID-19
مسمومیت غذایی بیش از آنچه تصور می شد شایع است و طبق گزارش وزارت بهداشت ، جامعه استرالیای غربی حدود 18 میلیون دلار (13.1 میلیون دلار) هزینه در طول سال گذشته داشته است ، بیشتر آن در خانه رخ داده است. بهداشت دولت

در حالی که اکثر آنها معتقدند که آنها می توانند با خیال راحت از عهده غذا برآیند ، یک مطالعه در سال 2019 نشان داد که بسیاری از مردم روش های صحیح را نمی دانند ، به خصوص هنگام کار با تخم مرغ و مرغ.

الن اسمیت از شورای منطقه ای راکامپتون از ساکنان خواست مسمومیت غذایی را جدی بگیرند.

“مسمومیت غذایی بیش از یک ناراحتی خفیف معده است. این امر می تواند تهدید کننده زندگی باشد ، به ویژه برای افراد مسن ، زنان باردار و نوزادان متولد نشده آنها و افراد دارای نقص سیستم ایمنی بدن. با کباب پزهای تابستانی و فصل تعطیلات در گوشه گوشه ، همچنین مهم است که در هنگام سرگرمی خانواده و دوستان در خانه ها و حیاط خانه های خود ، به ایمنی غذایی خود فکر کنیم. “

“امسال ، برای هفته ایمنی غذا در استرالیا ، 2020 ، ما اقدامات بهداشتی خوبی را که در نتیجه COVID-19 ایجاد شده است ، ادامه خواهیم داد تا بتوانیم میزان بیماری های منتقله از غذا را کاهش دهیم. ما می خواهیم مردم با رعایت 5 نکته ساده در مورد ایمنی غذا کار خود را ادامه دهند. تمیز ، خنک ، آشپزی ، کنار بگذارید و اگر بیمار هستید برای دیگران آشپزی نکنید. “

هنگامی که قفل در ماه مه برداشته شد و مغازه ها و رستوران ها دوباره باز شدند ، شورای سواحل شمال چک های معمول را با چک های امنیتی COVID رایگان جایگزین کرد. دولت نیو ساوت ولز برنامه های اجباری ایمنی COVID را برای شرکت های غذایی معرفی کرده است.

بازرسی ایمنی در محل COVID اطمینان حاصل می کند که مشاغل سطوح را تمیز و تمیز می کنند ، دست شستشوی مناسب کارکنان ، نگهداری مواد غذایی در دمای مناسب ، بازرسی برای تهیه غذاهای خطرناک و اقدامات کنترل آفات را تضمین و اجرا می کنند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir