استبداد پای گیلاس اخبار ایمنی مواد غذایی


نظر

اگر در تعطیلات از یک تکه پای گیلاس لذت برده اید ، این احتمال وجود دارد که از استبداد این دسر خوشمزه و تلاش 15 ساله برای آزادی آلبالو های فقیر و لجن آگاه نبوده و آرزو دارید که آزادانه نفس بکشید. حداقل این چیزی است که شما فکر می کنید اگر قانون پیشنهادی را بخوانید ، سازمان غذا و دارو (FDA) در آستانه تصویب است که به دنبال لغو تعریف پای گیلاس منجمد است.

این قانون پیشنهادی براساس یک دادخواست صنعتی مطرح شده در سال 2005 ارائه شده است که حاکی از آن است که ظاهراً نانوایان آرزو داشتند که در گیلاس های منجمد گیلاس ، شکر و پوست بیشتری وارد کنند ، اما با ادعای مقررات سنگین از این کار جلوگیری کردند. این مفاد به FDA این امکان را می دهد تا تعریف و استاندارد معقولی برای هویت یا کیفیت هر نوع ماده غذایی به منظور ارتقا honest صداقت و اطمینان از شفافیت برای مصرف کنندگان ایجاد کند. غذاهایی که استانداردهای هویتی آنها تعیین شده است شامل نان ، مربای میوه ، سبزیجات و آب میوه های خاص ، انواع خاصی از شکلات و البته پای گیلاس منجمد است.

در نگاه اول وحشتناک به نظر می رسد ، اینطور نیست؟ دولت بزرگ آنچه را که درون پای گیلاس قرار می گیرد دیکته می کند و اجازه نمی دهد مصرف کنندگان طعم بیشتری داشته باشند! چنگال های دسر را بگیرید و بیایید بلوط سفید را هجوم ببریم!

با این حال ، پس از بررسی دقیق تفاوت این مشکل ، متوجه می شوید که قانون پیشنهادی این امکان را دارد که محافظ های موجود را برای محافظت از مصرف کنندگان در برابر تقلب غذایی حذف کند. همانطور که در طول سالها دیده ایم ، استانداردهای هویت گاهی به دلایل ظاهری تنظیم می شود ، که معمولاً تلاش های دفاع تجاری را پنهان می کند.

با این حال ، در نهایت ، هدف این استانداردها حمایت از مصرف کنندگان در برابر تقلب غذایی است – که به آن تقلبی اقتصادی نیز گفته می شود – و انعکاس انتظارات مصرف کننده در مورد غذا. به عنوان مثال ، مصرف کنندگان انتظار دارند میوه در مربای میوه گنجانده شود ، به شکل بروید.

متأسفانه ، نیاز به این استانداردها کاملاً مشهود است. به عنوان مثال ، طبق مطالعات جداگانه از دانشگاه کالیفرنیا در دیویس و اتحادیه ملی مصرف کنندگان ، بیش از 50 درصد بطری های روغن زیتون فوق العاده بکر فروخته شده در فروشگاه های مواد غذایی مطابق با استانداردهای شورای بین المللی زیتون یا استانداردهای داوطلبانه تعیین شده توسط USDA نیستند. بر خلاف صنعت پای منجمد گیلاس ، تولیدکنندگان روغن زیتون از FDA می خواهند استانداردی برای هویت محصول خود صادر کند تا از این کلاهبرداری به ظاهر گسترده جلوگیری کند.

با توجه به پای گیلاس منجمد ، FDA می خواهد تعریف و استانداردهای تعیین شده از هویت و کیفیت را لغو کند. “استانداردها برای اطمینان از برآورده کردن انتظارات مصرف کنندگان از این محصولات ضروری به نظر نمی رسند و FDA به این نتیجه اولیه رسیده است که دیگر برای ارتقا honest صداقت و صداقت در جهت منافع مصرف کنندگان دیگر نیازی به آنها نیست و ممکن است انعطاف پذیری را برای نوآوری محدود کند. “، آژانس در بیانیه ای گفت:”

هرگاه این صنعت ادعا کند که انعطاف پذیری نوآوری محدود است ، مصرف کنندگان باید تردید داشته باشند. استاندارد هویت پای گیلاس منجمد آن را پخته نشده و متشکل از یک پر از گیلاس های رسیده و بدون استخوان موجود در یک بسته بندی شیرینی پزی منجمد توصیف می کند. ممکن است حاوی سایر مواد اختیاری باشد اما شیرین کننده های مصنوعی ممنوع هستند. استاندارد کیفیت شامل الزامات مورد استفاده برای گیلاس در این شیرینی ها است ، از جمله اینکه محتوای گیلاس نمی تواند کمتر از 25 درصد وزن پای باشد و بیش از 15 درصد گیلاس نمی تواند معیوب باشد.

بر اساس این تعریف ، به نظر نمی رسد مانعی برای قرار دادن بیشتر گیلاس در پای باشد. با این حال ، دادخواست صنعت با استفاده از هرگونه استاندارد غذایی برای ایجاد ویژگی های کیفی مخالف است و استدلال می کند که تولیدکنندگان و مصرف کنندگان مواد غذایی باید کیفیت مواد غذایی را تعیین کنند و اینکه آیا آنها می خواهند هزینه بیشتری را صرف محصولات با کیفیت بالاتر یا کیفیت بالاتر کنند. برای محصولات با کیفیت پایین کمتر است. در این دادخواست همچنین اشاره شده است که هیچ استاندارد هویتی و کیفی برای انواع دیگر میوه های میوه ای منجمد یا میوه های میوه ای غیر منجمد وجود ندارد.

من حدس می زنم این بحث های عادلانه ای باشد. مصرف کنندگان در نهایت تعیین می کنند کدام یک از کیک ها افتضاح هستند و بر این اساس تصمیم می گیرند. آنها همچنین ممکن است تصمیم بگیرند که پای های گیلاس در سطح پیتزا و بستنی قرار دارند ، زیرا وقتی خوب هستند ، بسیار خوب هستند و وقتی بد هستند ، هنوز کاملاً خوب هستند.

با این حال ، “نوآوری” که مصرف کنندگان انتظار دارند هنگام لغو این استاندارد هویت و کیفیت ، شاهد یک پای گیلاس منجمد با کیفیت پایین با آلبالوها و شیرین کننده های مصنوعی کمتر و آلوده با قیمت پایین تر باشند. به گفته اسکات گوتلیب ، کمیسیونر سابق FDA ، پیشنهاد می شود که تولیدکنندگان مایل به افزودن بیشتر گیلاس و پوست هستند ، اما با قوانین سنگین دولت مانع می شوند. توییت کردن، به نظر می رسد مانند اخبار جعلی پخت و پز است.

حالا چه کسی گرسنه پای گیلاس است؟

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)




منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>