اتریش بهداشت تولید کننده را بررسی می کند. پنیر را بازرسی می کند و ایمنی ایجاد می کند


اتریش بهداشت و کنترل خود را در مراکز پردازش مواد غذایی با منشا حیوانی بررسی کرده است.

مروری که توسط آژانس ایمنی غذا و امنیت اتریش (AGES) منتشر شده ، الزامات بهداشتی عمومی و خاص این شرکت های پر خطر را در سال 2019 بررسی می کند.

به عنوان بخشی از این کمپین ، در مجموع 1501 نمونه از 175 شرکت گرفته شد. از این تعداد ، 276 مورد با غذا و 1225 مورد با نمونه های زیست محیطی هستند. از میان نمونه های غذایی از سراسر کشور ، شش نمونه غذایی شرایط لازم را ندارند. این کمتر از هشت نتیجه مثبت از 294 نمونه در سال 2018 است.

در سال 2019 ، پنج مورد از 163 نمونه شیر دارای مشکل بودند ، چهار مورد به دلیل E. coli و یک مورد به دلیل باکتری های کلی فرم. یکی از 80 نمونه گوشت حاوی لیستریا است اما همه 33 نمونه ماهی از الزامات برخوردار هستند.

175 شرکت موجود در نمونه شامل 87 شرکت لبنیات ، 61 شرکت پردازش گوشت و 27 کارخانه تولید ماهی است.

در نمونه های محیطی آزمایش شده برای لیستریا ، لیستریا مونوسیتوژنز 24 بار و لیستریا مشخص شد. در 57 نمونه.

از 173 شرکتی که برای لیستریا آزمایش شده اند ، با نمونه گیری زیست محیطی در 48 شرکت شناسایی شده است. در چهار مورد از 48 موسسه ، نشانه هایی از وجود لیستریا در نمونه های غذایی گرفته شده در همان کارخانه نیز وجود داشت. در 125 موسسه ای که لیستریا در نمونه های محیطی مشاهده نشده بود ، سه مورد به دلیل لیستریا در نمونه های غذایی گرفته شده در محل با مشکل روبرو شدند.

ایمنی محصولات منجمد
در همین حال ، مطالعه ای بر روی تقریباً 100 نمونه میوه ، سبزیجات و گیاهان منجمد در اتریش هیچ گونه باکتری یا ویروسی پیدا نکرد.

95 نمونه از نظر میکروبی مانند نورو ویروس ، هپاتیت ، لیستریا مونوسیتوژنز ، سالمونلا ، کمپیلوباکتر ، STEC ، استافیلوکوک و E. coli به عنوان ارگانیسم های شاخص بهداشتی مورد آزمایش قرار گرفتند ، اما هیچ یک از آنها تشخیص داده نشد.

طبق AGES ، این تولید مربوط به بیماری های منتقله از راه غذا است. این آژانس نمونه هایی از شیوع هپاتیت A مربوط به میوه های منجمد و ذرت منجمد را ذکر کرده است که از سال 2015 تاکنون در پشت عفونت های لیستریا در اروپا بوده اند.

AGES توصیه می کند که مصرف کنندگان همیشه به اندازه کافی سبزیجات منجمد را که برای خوردن آماده نیستند ، گرم کنند تا خطر عفونت را کاهش دهند.

لیستریا در پنیر
در مطالعه دیگری میزان آلودگی به لیستریا مونوسیتوژنز در پنیر آبی ، که یک پنیر نرم است که عمدتا از شیر پاستوریزه تهیه می شود ، بررسی شد.

در 38 نمونه آزمایش شده هیچ لیستریا مونوسیتوژنز یا سایر گونه های لیستریا مشاهده نشد.

ده نمونه در اتریش ، هشت نمونه در آلمان و ایتالیا ، هفت نمونه در دانمارک و دو نمونه در فرانسه تولید شد. این اطلاعات برای سه نمونه شناخته شده نبود.

AGES گفت که اگرچه هیچ آزمایشی مثبت نبود ، پنیر آبی همچنان محصولی در معرض خطر لیستریا بود و مقامات توصیه کردند که زنان باردار و افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند از آن اجتناب کنند.

یکی از اولین شیوع لیستریا مونوسیتوژنز با 122 بیمار و 34 مورد مرگ در اروپا که از سال 1983 تا 1987 در سوئیس گزارش شد و به دلیل پنیر نرم ایجاد شد.

طبق AGES آزمایش پنیر برای لیستریا مونوسیتوژنز از آن زمان معمول بوده و بارها منجر به برداشت محصول و اطلاع رسانی به سیستم هشدار سریع غذا و خوراک اروپا (RASFF) شده است.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>