اتحادیه اروپا فلفل سیاه از برزیل و بادام زمینی را از هند سفت می کند


کمیسیون اروپا بررسی های فلفل سیاه از برزیل برای سالمونلا و بادام زمینی از هند برای آفلاتوکسین را سخت تر کرده است.

این محصولات و سایر محصولات وارد شده به اتحادیه اروپا از خارج از اتحادیه اروپا اکنون تحت کنترل موقت کنترل های رسمی قرار دارند. در قانون اصلاح شده ، برخی از بازرسی ها از شدت کمتری برخوردار می شوند.

این تغییرات براساس وقایع گزارش شده از طریق سیستم هشدار سریع غذا و خوراک (RASFF) و اطلاعات حاصل از کنترل های رسمی انجام شده توسط کشورهای عضو در مورد غذا و خوراک منشا غیر حیوانی است.

کنترل های دقیق تر
فراوانی هویت و بررسی های فیزیکی فلفل سیاه از برزیل از 20 به 50 درصد افزایش یافته است. این امر به دلیل عدم انطباق زیاد با الزامات سالمونلا اتحادیه اروپا است که طی کنترل های رسمی در سال 2019 و اوایل سال 2020 و تعداد زیادی گزارش در RASFF در این دوره مشاهده شده است.

امسال 28 گزارش RASFF در مورد سالمونلا در فلفل سیاه از برزیل گزارش شده است که بیشترین گزارش از آلمان است. سروتیپ ها شامل Rubislaw ، Infantis ، Saintpaul ، Coeln ، Matadi ، Gaminara و Javiana هستند.

فراوانی هویت و چک های فیزیکی بادام زمینی ، که به آن بادام زمینی نیز گفته می شود ، از هند به علت آفلاتوکسین نیز از 10 به 50 درصد افزایش یافته است. بررسی فلفل دلمه فلفل دلمه ای برای باقی مانده سموم دفع آفات از تایلند از 10٪ به 20٪ افزایش می یابد.

فلفل دلمه ای از ترکیه به دلیل خطر آلودگی به بقایای سموم دفع آفات ، از قبل در این مقررات ذکر شده است ، اما این اصلاحیه برای پوشش دادن همه فلفل های فلفل دلمه ای اصلاح شده است.

اقدامات کاهش یافته
بررسی های موجود در گوجی بری از چین برای باقیمانده سموم دفع آفات و انگور خشک شده از ترکیه برای اوکراتوکسین A به دلیل بهبود انطباق در نیمه دوم سال 2019 و سه ماهه اول سال 2020 کاهش یافته است.

برای بادام زمینی های برزیلی ، به دلیل خطر آلودگی آفلاتوکسین ، درصد هویت و بررسی های فیزیکی 10 درصد تعیین شده است. فراوانی عدم رعایت قوانین اتحادیه اروپا در حین کنترل های رسمی در نیمه دوم سال 2019 کاهش یافته و در چند ماه اول سال 2020 کم باقی مانده است. کنترل این محصول از چین به دلیل همین مشکل نیز در 10 درصد است.

دفعات هویت و بررسی های فیزیکی فندق از ترکیه برای آفلاتوکسین به 5 درصد کاهش یافته است.

غذاهای حاوی برگ فوفل که از بنگلادش منشا گرفته یا از آن ارسال شده اند از ژوئن 2014 به دلیل آلودگی سالمونلا ممنوع شده است. با این حال ، کمیسیون اروپا یک برنامه عملیاتی را که در ژوئیه سال 2020 توسط بنگلادش ارائه شد ، تصویب کرد ، که شامل تمام مراحل زنجیره تولید است. فراوانی هویت و بررسی های بدنی 50 درصد تعیین می شود.

محصولات غذایی متشکل از دانه های خشک نیجریه به دلیل نگرانی در مورد باقیمانده سموم دفع آفات معلق باقی مانده اند. بادام زمینی و پسته از ایالات متحده برای 10 درصد آفلاتوکسین آزمایش می شود.

سایر محصولاتی که همچنان تحت کنترل موقت قرار دارند شامل بادام زمینی بولیوی برای آفلاتوکسین با 50٪ چک ​​است. فلفل دلمه ای از چین برای سالمونلا با نرخ 20 درصد ؛ دانه کنجد از اتیوپی به دلیل سالمونلا در 50 درصد ؛ روغن خرما از غنا برای رنگ در سودان با 50 درصد و شلغم از لبنان برای رودامین B با فرکانس 50 درصد.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>