[ad_1]

تحقیقات مقامات در نیوزیلند منبع چندین عفونت لیستریا را به یک تامین کننده گوشت پیدا کرده است.

وزارت صنایع اولیه نیوزیلند (MPI) برای ایمنی مواد غذایی و خدمات بهداشت عمومی نلسون مارلبرو در حال بررسی شش بیمار مبتلا به لیستریوز در طی چهار سال است.

این حادثه منجر به توقیف محصولات ژامبون از تعدادی از سوپرمارکت ها در جزیره جنوبی و سه فروشگاه در بیشتر ولینگتون در اواخر سال 2020 شد. تحقیقات در مورد منبع شامل پیگیری با تهیه کنندگان گوشت پخته شده به سوپرمارکت ها است.

این آلودگی از شرکت Rai Bacon شرکت Pestell Ltd. منشأ گرفته است ، جایی که لیستریا در محصولات و رسانه های فرآوری یافت شده است. این با آزمایش DNA تایید شد. پس از برداشت در ماه دسامبر ، پستل تولید و فروش محصولات ژامبون آماده (RTE) را متوقف كرد.

یکی از محصولاتی که در دسامبر سال 2020 پس گرفته شد.

در ماه اکتبر ، آزمایشات معمول در سوپرمارکت Pak’n Save Blenheim لیستریا را در برخی از محصولات گوشت بسته بندی شده پیدا کرد و این اقلام پس گرفته شد. تجزیه و تحلیل نشان داد که لیستریا باز همان است که در محصولات Pestell وجود دارد.

موسسه علوم و تحقیقات محیطی (ESR) توالی ژنوم را بر روی نمونه ها انجام داد.

یک منبع غذایی مشترک
ملیندا ساندو ، مدیر ملی خدمات غذایی در نیوزیلند ، گفت: “ما می دانستیم که سوپرمارکت لوازم خود را از کجا تأمین می کند. ما به Pestell’s رفتیم و از محیط پردازش و محصولاتشان برای آزمایش نمونه گرفتیم.

“توالی این جدایه ها نشان داد که یکسان هستند ، به این معنی که آنها از یک منبع خاص هستند. هیچ کس نمی خواهد مشتریان خود را در معرض خطر قرار دهد. ما سریع کار کردیم تا خطر برای مردم را به حداقل برسانیم و مشکلات را برطرف کنیم. “

دفتر بهداشت عمومی نلسون مارلبرو چهار گزارش اخیر در مورد لیستریوز دریافت کرده است. هر یک در دسامبر 2019 و آگوست ، سپتامبر و نوامبر 2020. همچنین دو بیمار تاریخی از 2016 و 2018 وجود دارد.

دکتر اندرو لیندزی ، مسئول بهداشت عمومی نلسون مارلبرو ، گفت که این آژانس وضعیت ایمنی مواد غذایی در نیوزیلند را کنترل می کند تا ببیند موارد دیگری نیز رخ داده است یا خیر.

“تا به امروز هیچ مورد دیگری در رابطه با محصولات خارج شده شناسایی نشده است. با این حال ، از آنجا که لیستریا می تواند در برابر سرما زنده بماند ، به مصرف کنندگان یادآوری می شود که غذا را در یخچال و فریزرهای خود بررسی کنند و اگر هر یک از محصولات بارگیری شده را دارند ، به نکات ایمنی غذایی در نیوزلند عمل کنند. “

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir