آلودگی به استافیلوکوک باعث می شود که از این پنیرها سمی نشود


وزارت بهداشت مریلند (MDH) در آخر هفته به مصرف کنندگان هشدار داد که پنیرهای زیر را تحت مارک های La Cieba ، La Colonia و Selectos Latinos تا اطلاع ثانوی نخورند ، زیرا ممکن است به باکتری های Staphylococcus aureus (Staph) و E. coli آلوده شوند :

  • پنیر دلمه در ترون
  • پنیر مورولیک با چیلی
  • پنیر لوروکو
  • پنیر با چیلی
  • پنیر لوبیا
  • پنیر نرم و سخت سالوادورنو
  • پنیر سالوادور
  • پنیر خشک سالوادورنو

به مردم مریلند توصیه می شود که این محصولات را مصرف نکنند. اگر یک یا چند مورد از این محصولات را خریداری کرده اید ، آنها را کنار بگذارید. اگر یک یا چند مورد از این محصولات را مصرف کرده اید ، مراقب علائمی مانند گرفتگی معده ، اسهال ، استفراغ ، حالت تهوع یا تب باشید. در صورت بروز علائم ، با ارائه دهنده خدمات بهداشتی خود تماس بگیرید.

مسمومیت غذایی با استافیلوکوک یک بیماری گوارشی است که در اثر خوردن غذاهای آلوده به سموم تولید شده توسط باکتری استافیلوکوکوس اورئوس ایجاد می شود. مسمومیت غذایی با استافیلوکوک با شروع ناگهانی حالت تهوع ، استفراغ و گرفتگی معده مشخص می شود.

E. coli باکتری های موجود در محیط ، غذا و روده انسان و حیوانات است. اگرچه بیشتر سویه های E. coli بی خطر هستند ، اما دیگران می توانند شما را بیمار کنند. برخی از گونه های E. coli می توانند باعث اسهال شوند ، در حالی که برخی دیگر باعث عفونت دستگاه ادراری ، بیماری های تنفسی و ذات الریه و همچنین سایر بیماری ها از جمله اسهال خونی می شوند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>