آلمان 400 شیوع در سال 2019 را گزارش کرده است


بر اساس آمار منتشر شده اخیر ، آلمان در سال 2019 بیش از 400 مورد شیوع مواد غذایی را با نزدیک به 2000 بیماری و پنج مورد مرگ ثبت کرده است.

در سال 2019 ، 402 مورد شیوع بیماری ناشی از غذا به موسسه رابرت کوچ (RKI) یا سرویس فدرال برای حمایت از مصرف کننده و ایمنی غذا (BVL) گزارش شد. حداقل 1770 بیماری ، 385 بستری در بیمارستان و پنج مرگ منجر به شیوع آن شده است.

مانند سالهای گذشته ، شایع ترین علل آن کمپیلوباکتر و سالمونلا است. عامل بیماری زا یا عامل ایجاد کننده در 35 شیوع ناشناخته مانده است. سایر عوامل بیماری زا که باعث پنج شیوع یا بیشتر می شوند ، نورو ویروس ، ویروس هپاتیت A ، E. coli ، تولید کننده سم Shiga (STEC) ، Shigella ، Giardia lamblia و Clostridium perfringens هستند.

گزارش کامل عفونت RKI برای سال 2019 نشان می دهد 902 مورد شیوع احتمالی غذا – به استثنای گاستروآنتریت نورو ویروس – با 2632 بیمار در مقایسه با 886 شیوع در سال 2018 به آژانس گزارش شده است. کمپیلوباکتر پشت 387 شیوع است و سالمونلا مسئول آن است. 277 در سال 2019

از 902 مورد شیوع ، 333 مورد مربوط به غذا بوده و 1213 بیمار را تحت تأثیر قرار داده اند. این شامل 163 شیوع کمپیلوباکتر با 391 بیمار و 126 مورد سالمونلا با 676 مورد است. دو مرگ ناشی از لیستریوز بود.

آلمان دارای یک سیستم جمع آوری اطلاعات برای غذاهایی است که در شیوع بیماری نامیده می شوند به نام BELA. در سال 2019 ، 82 گزارش BELA به BVL ارسال شده و 59 مورد به عنوان شیوع مواد غذایی شناسایی شده است. شایع ترین عوامل بیماری زا در این گزارش ها 17 بار سالمونلا ، 7 بار كامپیلوباكتر و شش مورد برای نورو ویروس بودند. در 15 شیوع ، عامل بیماری زا ناشناخته بود.

نمونه هایی از شیوع
در مجموع 343 شیوع مواد غذایی به RKI منتقل شد که 11 مورد آن شیوع نورو ویروس غذایی و 332 مورد نیز توسط سایر عوامل بیماری زا اعلام شد.

شایع ترین علل شیوع کامپیلوباکتر 163 بار و سالمونلا 126 بار است. نود درصد کمتر از پنج مورد را شامل می شود ، اما حوادث بزرگتر بیشتر به دلیل سالمونلا است.

بزرگترین شیوع آن توسط Clostridium perfringens با 75 بیمار بیمار ایجاد شد. باسیلوس سرئوس نیز یافت شد. غذا در یک مهمانی کریسمس از بوفه پذیرایی تحویل داده می شد. این شامل رست بیف با سس و اسپاتل ، کوفته های آلمانی یا رشته فرنگی بود.

دومین حادثه بزرگ شامل 64 بیمار بود که 19 نفر از آنها باید در بیمارستان بستری شوند. علت آن عفونت با سالمونلا انتریتیدیس در اثر خوردن تخم مرغ است. این دومین شیوع این بیماری بود که شامل بیماری هایی در سال 2017 و 2018 بود.

نورو ویروس باعث شیوع 53 مورد سالاد منجمد جلبک دریایی چینی شد. بیش از 100 نفر نیز در نروژ بیمار شدند. شیوع هپاتیت A در کشورهای مختلف با 35 مورد و 26 بستری در بیمارستان با توت فرنگی منجمد و محصولات حاوی آنها در ارتباط است.

شواهد قوی از شیوع
در مجموع 33 مورد از 402 شیوع طبق معیارهای اداره ایمنی مواد غذایی اروپا (EFSA) دارای شواهد قوی طبقه بندی شده اند. این امر منجر به 684 بیماری و 137 بستری در بیمارستان شد.

سیزده مورد از 33 شیوع با 262 بیمار ، ناشی از سالمونلا بود ، در حالی که 8 مورد از 38 مورد در سال 2018 بود. شش شیوع در سال 2019 از طریق سالمونلا انتریتیدیس و سه مورد از سالمونلا تیفی موریوم بود. چهار بار سالمونلا اینفانتیس و یک بار سالمونلا آگونا و گروه D سالمونلا گزارش شده است.

چهار مورد به ترتیب ناشی از کمپیلوباکتر ، هیستامین و نورو ویروس است که به ترتیب 38 ، 59 و 139 نفر بیمار هستند. هر دو مورد به دلیل باسیلوس سرئوس ، Clostridium perfringens و Staphylococcus aureus با 29 ، 87 و 33 بیمار است. لیستریا مونوسیتوژنز و هپاتیت A باعث یک مورد با دو و 35 عفونت مرتبط است.

بیشتر شیوع شدید تخم مرغ و محصولات تخم مرغ یا غذاهای ترکیبی و آماده ایجاد می شود. شیر ، گوشت خوک و گوشت خوک با چهار شیوع در ارتباط است ، در حالی که گوشت و محصولات ماهی هر یک باعث سه مورد می شوند.

کاهش شیوع مرتبط با شیر
در حالی که از هر 38 شیوع 9 مورد ناشی از شیر خام در سال 2018 است ، این تنها سه مورد از 33 مورد در سال 2019 است. هر سه مورد ناشی از کمپیلوباکتر با دو مورد ناشی از کمپیلوباکتر ژژونی است.

در سال 2019 ، سالمونلا انتریتیدیس و محصولات تخم مرغ بیشترین گزارش ترکیبی از عوامل بیماریزا و غذاها بود. جفت های دیگری که چندین بار ظاهر می شوند هیستامین و ماهی تن و سالمونلا تیفی موریوم و سوسیس خام هستند.

غذای عامل شیوع به دلیل 9 مورد از 33 شواهد جدی شیوع ، در خانه های خصوصی مصرف نشده است. شش شیوع در بخش غذا یا در مکان های مختلف رخ داده است که چهار مورد مربوط به اتاق های غذاخوری و سه مورد مربوط به رستوران ها است.

عواملی که در شیوع این بیماری نقش داشته اند عبارتند از: آلودگی متقابل ، عملیات حرارتی یا خنک کنندگی ناکافی و یک کارمند آلوده. عدم انطباق با شرایط ذخیره سازی مانند دما و زمان نیز ذکر شد.

کمپیلوباکتر باعث ایجاد 162 کانون از 369 کانون با شواهد اندک می شود ، در حالی که سالمونلا با 114 عقب است. پاتوژن را نمی توان در 35 کانون شناسایی کرد.

این شیوع حداقل 1286 نفر را گرفتار کرد که از این تعداد 248 نفر در بیمارستان بستری و پنج نفر فوت کردند. چهار مرگ به علت لیستریوز است. Shigella ، STEC ، Yersinia enterocolitica و هپاتیت E باعث ایجاد چندین مورد از این موارد شده است.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>