[ad_1]

مقامات در آلمان و دانمارک از میزان کم باقی مانده سموم دفع آفات در مواد غذایی خبر می دهند.

گزارشی که توسط اداره فدرال آلمان برای حمایت از مصرف کننده و ایمنی غذا (BVL) منتشر شده است ، بر اساس نتایج 20283 نمونه مواد غذایی به عنوان بخشی از کنترل های رسمی در سال 2019 است. انتخاب نمونه ها اساساً مبتنی بر ریسک بود ، این بدان معناست که مقامات محلی بیشتر به غذایی نگاه می کنند که در گذشته مشکلاتی ایجاد کرده است.

در سال 2019 ، آلمان به دلیل باقی مانده سموم دفع آفات ، 38 اعلان برای سیستم هشدار سریع غذا و خوراک (RASFF) صادر کرد. دوازده نفر از آنها سیگنال بودند.

برای غلات ، سهم نمونه های آزمایش شده با بقایای شناسایی شده از 46٪ در سال 2018 به 31٪ از 850 نمونه در سال 2019 کاهش یافت. تعداد بالای حداکثر میزان باقی مانده نیز از 4.7٪ به 3.2٪ کاهش یافت.

برای غذاهایی که حداقل 100 نمونه آزمایش شده است ، بیشترین مشکل در انار ، چای و لوبیا با غلاف وجود دارد. غذاهایی که میزان عدم انطباق آنها بیش از 10 درصد است ، بیشتر میوه ها و سبزیجات عجیب و غریب مانند بامیه ، کاکتوس ها ، گواوا و میوه های شور هستند.

جزئیات براساس گروه
از مقادیر کم سموم دفع آفات برای نوزادان و کودکان خردسال استفاده می شود. در حالی که میزان فراتر رفتن از سال 2015 به 1.2 درصد در سال 2018 کاهش یافت ، در سال 2019 به 2.9 درصد رسید یا 15 مورد از 516 نمونه. سهم نمونه های این گروه های آسیب پذیر که بقایای آنها قابل اندازه گیری است از 14.4 درصد در سال 2018 به 16.5 درصد افزایش یافته است.

در سال 2019 ، از حداکثر میزان باقی مانده در 1٪ غذاهای مورد مطالعه از آلمان در مقایسه با 1.3٪ در سال 2018 فراتر رفت. برای غذاهای سایر کشورهای اتحادیه اروپا ، این درصد 1.3٪ در مقایسه با 1.5٪ در سال بود 2018 برای محصولات کشورهای غیر اتحادیه اروپا ، 6.5 درصد در مقایسه با 8.8 درصد در سال 2018 ، شرایط لازم را ندارند.

برای غذای ارگانیک ، نسبت نمونه های باقیمانده بیش از حداکثر سطح 1 درصد بود. برای دسته های قابل مقایسه کالاهای معمولی ، این مقدار 2.6٪ است.

تقریباً در یک چهارم نمونه های آزمایش شده بیش از یک ماده شناسایی شده است. بیش از 10 ماده فعال مختلف در نمونه های جداگانه چای ، توت فرنگی ، فلفل و فلفل تند ، انگور سفره ، گیاهان تازه ، گوجه فرنگی ، انبه ، گیلاس ، خیار و کدو سبز یافت شد.

به طور متوسط ​​، هر نمونه غذا برای 378 ماده مختلف مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. بقایای بالاتر از حداکثر میزان باقی مانده برای 153 ماده پیدا شد. قابل توجه ترین افراط در 663 MRL نیکوتین ، فوزتیل ، دیتیوکاربامات و کلرپیریفوس است.

یافته های دانمارکی
در همین حال ، اداره دامپزشکی و غذایی دانمارک (Fødevarestyrelsen) دریافته است که میوه ها و سبزیجاتی که در سوپرمارکت ها فروخته می شوند معمولاً حاوی مقدار کمی بقایای آفت کش هستند.

گزارش تهیه شده توسط موسسه غذایی DTU نشان می دهد که تصویر کلی بقایای سموم دفع آفات در مواد غذایی در بازار دانمارک با سالهای گذشته قابل مقایسه است.

در سال 2019 ، 2055 نمونه از میوه ها ، سبزیجات و غلات مختلف گرفته شده است. در 98 درصد این غذاها ، بقایای سموم دفع آفات زیر حد مجاز است.

هشت نمونه از میوه ، 12 عدد از سبزیجات و سه عدد از غلات دارای بقایای سموم دفع آفات در بالای مرز بودند. دو نمونه دانمارکی و 21 نمونه خارجی بودند. سه نفر به جرم خطر سلامتی محکوم شدند و از بازار خارج شدند.

باقیمانده سموم دفع آفات در 72 درصد 591 نمونه میوه ، 34 درصد 583 سبزی و 45 درصد غلات ، برنج و ذرت یافت شد.

در مجموع 175 نمونه از محصولات ارگانیک گرفته شده و بقایای سموم دفع آفات در دو محصول گیاهی ارگانیک پیدا شده است – یک موز از اکوادور و کلم پیچ از اسپانیا ، حاوی اسپینوساد.

برخی از غذاها حاوی چندین آفت کش مختلف در یک نمونه هستند. یک نمونه از کشور دیگر اتحادیه اروپا حاوی 10 سموم دفع آفات و نمونه دیگر خارج از اتحادیه اروپا دارای 9 سموم دفع آفات است.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir