[ad_1]

طبق گفته موسسه رابرت کوچ (RKI) ، بخش قابل توجهی از موارد لیستریوز در آلمان ناشی از خوردن ماهی سالمون دودی یا درمان شده است.

در مجموع 22 کانون متقابل فدرال لیستریوز ، شواهدی را نشان می دهد که محصولات سالمون دودی یا درمان شده را به عنوان علت عفونت نشان می دهد. این شامل 15 بیماری از 2010 تا 2015 و 41 بیماری در 2019 و 2020 است.

این کانون ها شامل 236 جدایه بالینی لیستریا مونوسیتوژنز است و 208 مورد لیستریوز را می توان به عنوان این جدایه ها طبقه بندی کرد.

بیماران بین سالهای 2010 و 2020 تشخیص داده شدند. سال گذشته 41 نفر در 14 مورد از 22 شیوع بیمار شدند و این نشان می دهد که منابع عفونت همچنان ادامه دارد و شیوع آن ادامه دارد.

تطبیق نمونه ها از محصولات و بیماران
تعداد مبتلایان به شیوع از دو تا 35 نفر متغیر است. محدوده سنی این بیماران از 0 تا 99 سال بود و 110 مرد و 98 زن مبتلا بودند. چهار بیماری مرتبط با بارداری گزارش شده است. به گزارش RKI ، چهل و چهار نفر به عنوان متوفی گزارش شده اند که از این تعداد 17 نفر به طور مستقیم یا غیرمستقیم بر اثر لیستریوز فوت کرده اند.

تجزیه و تحلیل جدا شده از لیستریا مونوسیتوژنز از محصولات ماهی دودی یا درمان شده نشان داد که آنها با بیماران سرپایی مطابقت دارند.

توالی های ژنومی جدا شده های بالینی لیستریا مونوسیتوژنز در کانون های فردی ارتباط نزدیکی دارند ، بنابراین می توان فرض کرد که بیماران از یک منبع مشترک آلوده شده اند.

با این حال ، طبق این گزارش ، جدایه های بالینی 22 شیوع بسیار نزدیک نیستند ، و این نشان می دهد که احتمالاً ناشی از محصولات ماهی دودی یا پخته شده از منشا مختلف است.

در سال 2018 ، 701 عفونت تهاجمی لیستریوز در آلمان ثبت شد ، در حالی که در سال 2019 591 عفونت وجود داشت.

براساس اطلاعات سیستم اطلاعات اپیدمی مرکز پیشگیری و کنترل بیماری اروپا (ECDC) ، یازده شیوع بیماری نیز در 17 کشور اروپایی دیگر از جمله انگلستان وجود دارد. بر اساس این گزارش ، این غیرمنتظره نیست ، زیرا محصولات ماهی دودی یا خشک شده در سطح بین المللی تولید ، فرآوری و فروخته می شود.

در مجموع 21 بیمار یا بستگان آنها از 12 شیوع در مورد مصرف غذا و رفتار خرید مصاحبه کردند. از این تعداد ، 19 نفر در دو هفته قبل از شروع بیماری ، ماهی قزل آلا دودی یا ماهی دودی خورده بودند. این میزان به طور قابل توجهی بیش از انتظار از جمعیت عمومی است.

در مطالعه ای که برای بررسی شیوع RKI استفاده شد ، 24 درصد از پاسخ دهندگان سالم گفتند که دو هفته قبل از اینکه از آنها سوال شود ، ماهی قزل آلا دودی مصرف کرده اند.

وضعیت چالش برانگیز
شیوع فردی عمدتاً شامل عفونت در مدت زمان طولانی است. انتظار می رود گزارش کافی از تمام کانونهای لیستریوز ، زیرا همه بیماران تشخیص داده نمی شوند و جدا شده از موارد تشخیص داده شده همیشه به آزمایشگاه RKI ارسال نمی شود.

RKI گفت ، می توان حدس زد که تعداد بیماری ها در 22 شیوع در آلمان به طور قابل توجهی بیشتر است.

وقوع مداوم موارد در شیوع توصیف شده نشانگر وجود آلودگی در تأسیسات تولیدی و پیش بینی بیماری های اضافی است. طبق RKI و BfR هنوز مشخص نیست که کدام گیاهان و مراحل فرآوری باعث ایجاد آلودگی در کشور می شوند.

در سپتامبر سال 2020 ، موسسه ارزیابی خطر (BfR) فدرال خطرات ناشی از مصرف ماهی دودی را به دلیل لیستریا برجسته کرد.

فرآورده های ماهی خام ، دودی یا خشک و غذاهای دریایی مانند سوشی ، ساشیمی ، صدف ، ماهی دودی سرد یا گرم و ماهی خشک مانند قزل آلا منقوش اغلب به لیستریا آلوده می شوند. در کل 7 تا 18 درصد از نمونه های محصولات ماهی دودی سرد یا خشک که توسط مقامات کنترل مواد غذایی در آلمان بین سال های 2007 و 2017 آزمایش شده اند و 3 تا 9 درصد از محصولات ماهی دودی گرم حاوی لیستریا مونوسیتوژنز است.

BfR توصیه می کند افرادی که بیشتر در معرض خطر ابتلا به لیستریوز هستند ، فقط ماهی یا غذاهای دریایی بخورند که بخوبی گرم شوند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir