آلمان با شیوع فعلی لیستریا در سراسر اروپا بیشترین آسیب را دیده است


سه کشور اروپایی عفونت های لیستریا را با ماهی ثبت کرده اند که به عنوان منبع در حال بررسی است.

آلمان 30 مورد عفونت را گزارش کرده است و از ماه نوامبر ، دو نفر در اتریش و یک نفر در دانمارک دچار همان گونه لیستریوز شده اند.

در آلمان ، از اواخر سپتامبر تا اواسط ماه نوامبر ، بیماران مطلع شدند و به انستیتوی رابرت کوچ (RKI) ارجاع شدند. سنین آنها از 38 تا 93 بود و 26 نفر در بیمارستان بستری شدند. یک نفر جان خود را از دست داد ، اما علت جزئیاتی از مرگ گزارش نشده است.

در دانمارک ، هیچ اطلاعاتی در مورد قرار گرفتن در معرض یک بیمار وجود ندارد. جدایه لیستریا مونوسیتوژنز نوع توالی (ST) 394 دارد و در بیماران دانمارکی بسیار نادر است.

منبع تحقیق
در اتریش ، آژانس ایمنی غذا و ایمنی اتریش (AGES) ، وزارت امور اجتماعی ، بهداشت ، مراقبت و حمایت از حقوق مصرف کننده فدرال (BMSGPK) و مقامات منطقه ای مربوطه در تحقیق درباره شیوع این بیماری نقش دارند. مقامات گفتند که یافته های اولیه تحقیقات حاکی از وجود فیله قزل آلای دودی سرد از دانمارک است.

Lidl فراخوانی در اتریش و آلمان صادر کرده است

با این حال سخنگوی RKI در آلمان گفت تحقیقات برای تأیید منبع در حال انجام است.

“در حال حاضر ، RKI مصاحبه هایی با بیماران انجام می دهد و ممکن است تصویری کمی متفاوت برای ما بوجود آید. همه بیماران مصرف قزل آلا را به خاطر نمی آوردند و از زنجیره های مختلف خرده فروشی برای خرید مواد غذایی بازدید می کردند. ” اخبار ایمنی مواد غذایی.

“شیوع یک نوع لیستریا مونوسیتوژنز متعلق به سروگروپ IIa ، گروه آزمایشی لیستریا مونوسیتوژنز است که اغلب با لیستریوز در انسان همراه است. توالی کل ژنوم این سویه را به عنوان یک زیرنوع ژنتیکی جدید طبقه بندی می کند که قبلا کشف نشده بود ، اما سویه گونه جدید یا نوع جدید دیگری از پاتوژن را نشان نمی دهد. “

Lidl همچنین نظر سازنده را به یاد می آورد
مقامات آلمانی از طریق سیستم هشدار سریع غذا و خوراک (RASFF) به کشورهای عضو اطلاع داده اند که لیستریا در فیله قزل آلای دودی سرد از دانمارک پیدا شده است.

سوپرمارکت Lidl در اتریش و آلمان یک بارگیری محصول را برای همه موارد استفاده از تاریخ دو نوع فیله ماهی قزل آلای دودی از تولید کننده دانمارکی Agustson صادر کرده است.

Nautica Regenbogen Forellenfilets 125 گرم در انواع طبیعی و فلفل تحت تأثیر قرار گرفته و دارای 455 DK DK روی بسته بندی است.

مدیر عامل آگوستسون ، اسبن آندرسن گفت این شرکت با برداشت محصولات خود موافقت نمی کند.

“تمام نمونه برداری از محصولات نهایی ما ، از جمله نمونه برداری از نمونه های حفظ شده ، نتایج منفی لیستریا را نشان می دهد. تمام نتایج آزمایشگاهی – از جمله گزارش های آزمایشگاهی که Lidl برای ما ارسال کرده است – تایید می کند که محصولات ما برای مصرف انسان مناسب هستند. “

آندرسن افزود كه فراخوان توسط مقامات آلمان انجام نشده است ، اما لیدل تصمیم گرفت با ابتكار خود چنین اقدامی را انجام دهد.

در همین حال ، مقامات اتریشی شیوع احتمالی دیگر لیستریا را اعلام کرده اند.

از ابتدای سال 2020 ، سه نفر در استیریا دچار یک نوع لیستریا شده اند. از آنجایی که موارد نسبتاً به موقع نزدیک است ، نمی توان همه گیری غذا را منتفی دانست و مقامات استیری از AGES خواسته اند که تحقیق کند. هنوز هیچ نشانی از منبع وجود ندارد.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>