[ad_1]

دو آژانس آلمانی به افزایش ایمنی مواد غذایی و حمایت از مصرف کننده در تونس کمک می کنند.

انستیتوی ارزیابی ریسک فدرال آلمان (BfR) و اداره فدرال حمایت از حقوق مصرف کننده و ایمنی غذا (BVL) ، هر دو بخشی از وزارت غذا و کشاورزی فدرال آلمان (BMEL) ، تجربه خود را از این پروژه ارائه می دهند.

تونس در سال 2019 قانون ایمنی غذایی جدیدی را تصویب کرده است که شامل ایجاد ساختارهای تجزیه و تحلیل خطر است. BfR و BVL به کشور در اجرای آن در زمین کمک می کنند.

هدف تقویت ساختارهای اداری برای ایمنی مواد غذایی و حمایت از مصرف کننده در تونس است. به گفته مقامات ، این امر از مردم محافظت می کند ، شرایط کار بهتر ایجاد می کند و به تجارت منطقه ای و جهانی کمک می کند.

پس از تصویب این قانون ، تونس یک سازمان ملی ایمنی غذا (INSSPA) و یک آژانس ارزیابی ریسک (ANCSEP / ANER) ایجاد کرده است. هر دو تحت مسئولیت وزارت بهداشت تونس هستند. BfR و BVL به مقامات تونس مشاوره داده و آموزش می دهند.

وزارت همکاری و توسعه اقتصادی فدرال آلمان (BMZ) 5 میلیون یورو (5.9 میلیون دلار) برای تلاش طی 5 سال در نظر گرفته است.

همکاری مراکش و کارهای دیگر
در اوایل سال جاری ، BfR با سازمان ایمنی مواد غذایی مراکش (ONSSA) تفاهم نامه همکاری امضا کرد. هدف تقویت همکاری بین دو مقام است.

مراکش یک شریک تجاری مهم برای آلمان در آفریقای شمالی است و BfR معتقد است که ارزیابی ریسک مواد غذایی باید در سطح بین المللی هماهنگ و استاندارد شود.

آندریاس هنسل ، رئیس BfR گفت: “نقاط اصلی اتحاد آینده ارزیابی خطر محصولات محافظت از گیاهان و ارتباطات خطر ، به ویژه در رابطه با شیوع بیماری های منتقله از طریق غذا است.”

BfR همچنین در پروژه ای برای پیشگیری و کنترل عفونت های کمپیلوباکتر (PAC-CAMPY) نقش دارد که تا اکتبر 2022 ادامه دارد.

شرکا در مورد اثربخشی استراتژی های کاهش زنجیره غذایی ، استراتژی های زنده ماندن خارج از میزبان و فعل و انفعالات میزبان-پاتوژن برای محدود کردن استعمار پاتوژن و گسترش آن به حیوانات ، انسان ها و محیط آسیب دیده ، تحقیق خواهند کرد.

تمرکز دیگر توسعه روشهای جدید مولکولی برای تشخیص کمی حساس کمپیلوباکتر در تمام مراحل زنجیره غذایی است. مداخلات ریسک و مدل های انتساب منبع بر اساس داده های تولید شده توسط کنسرسیوم از سلامت عمومی و صنعت برای تمرکز مداخلات پشتیبانی می کند.

این آژانس بخشی از کار کاهش آلودگی های میکروبی در ذبح پرندگان و خوک ها است. پروژه KontRed تا نوامبر 2023 ادامه دارد. هدف این است که با بهینه سازی فرآیندهای موجود ، توسعه اقدامات کنترل و مداخله و یک مدل اعتبار ، وزن میکروبیولوژیکی عوامل مشترک بین انسان و لاشه را در پایان خط کشتار کاهش دهد.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir