آشپزخانه های شبح رستوران ها را در طی یک بیماری همه گیر صرفه جویی می کنند ، اما آینده مشخص نیست


در مفهوم و کاربرد ، آشپزخانه های ارواح قبل از همه گیری وجود داشته اند.

اما در یک سال از زمانی که سازمان بهداشت جهانی (11) در 11 مارس 2020 شیوع ویروس کرونا ویروس جدید (COVID-19) را به عنوان یک بیماری همه گیر جهانی اعلام کرد ، ثابت شده است که آشپزخانه های ارواح پاسخ صنعت رستوران به س questionsالات ناشی از اقدامات محدود کننده هستند.

برخلاف ورود کامیون های غذا ، که اغلب توسط بازرسان خصمانه رستوران ها و سیاستمداران محلی که می خواستند از رستوران های خشت و خمپاره محافظت کنند ، روبرو می شوند ، آشپزخانه های ارواح تا همین اواخر مورد توجه عموم مردم نبودند.

با این حال ، تاریخ می تواند آشکار کند که این آشپزخانه های شبح انگیز هستند که صنعت رستوران را در موقعیت بهبودی قرار می دهند. انجمن ملی رستوران ها (NRA) اعلام کرد 100000 رستوران برای همیشه بسته شد و 3 میلیون شغل از بین رفت و فروش 240 میلیارد دلاری را از دست داد.

مجوزهای COVID-19 باعث شده بسیاری از دارندگان رستوران ها به دنبال پیشرفت های پرهزینه مانند ساختن صندلی در فضای باز یا نصب سیستم های HVAC قدرتمندتر ، غیر قابل پیش بینی و غیر قابل پیش بینی باشند.

دیگران فهمیدند که باز نگه داشتن اتاق غذاخوری فقط به قسمت کوچکی از ظرفیت آن چیزی نیست جز راهی برای از دست دادن پول. آنها تصمیم گرفتند که از مشتریان برای تحویل و تحویل مراقبت اختصاصی داشته باشند. این مدل تجاری به تمام ویژگی های یک رستوران در اندازه کامل احتیاج ندارد.

فقط آشپزخانه مورد نیاز است و در پایان سال 2020 ، آشپزخانه های ارواح داغترین صنعت صنعت رستوران بودند. آشپزخانه های شبح اغلب در “مکان های نامطلوب اما راحت” قرار دارند ، از جمله رستوران های رها شده ، فضاهای خالی در مراکز خرید و حتی ظروف تحویل.

جان کلی ، مدیر عامل شرکت Zenreach پیش بینی کرده است که آشپزخانه های ارواح “جدید طبیعی” خواهند بود.

كلی گفت: “همه روندهایی كه ما در طی همه گیری مشاهده كردیم از بین نمی روند.” اخبار ایمن غذا “تأمین غذا یکی از مناطق است که به احتمال زیاد با نرخ جدیدی روبرو خواهد شد که پس از همه گیری نسبت به قبل از همه گیری بالاتر است و این برای آشپزخانه های ارواح خوب است.

“غذای با کیفیت خوب ، آماده ارائه ، بدون هیچ گونه هزینه ای برای رستوران سنتی ، هم نظر رستوران و هم مصرف کنندگان را جلب خواهد کرد.”

کلی می گوید مارک های بزرگ “در شناخت نام و اعتماد از مزایای خاصی نسبت به رستوران های مستقل برخوردار هستند.” او می گوید شام بیشتر به انتخاب نام هایی که شناخته و اعتماد می کند ، انتخاب می شود.

در حقیقت ، یک مطالعه اخیر در بازار پیش بینی کرده است که رستوران ها یا آشپزخانه های شبح فقط یک شبانه روز 1 تریلیون دلار تجارت خواهند داشت ،

همه با این کار نیستند. ریچل شوگر ، نویسنده مواد غذایی ، ماه گذشته در خیابان راگ در نیویورک نوشت: “آشپزخانه های شبح همیشه گنگ خواهند بود.” “در واقع ، آنها آینده رستوران ها نیستند.”

وی می گوید این ایده که آشپزخانه های ارواح “نوآوری بزرگ بعدی در رستوران هستند” قبل از همه گیری ایجاد شده است و این فقط به حقیقت پیوست زیرا “مشتریان بالقوه عادت دارند روزها را بدون خروج از خانه بگذرانند.”

منتقدی که برای تحویل یا تحویل غذا برابر با غذایی که در اتاق ناهار خوری رستوران سرو می شود پیدا کند هنوز پیدا نشده است. باید دید آیا این واقعیت رشد آشپزخانه های ارواح را کند می کند ، زیرا ظرفیت اتاق غذاخوری افزایش می یابد.

آشپزخانه های شبح برای برخی از فروشگاه ها مانند Doordash که از سال 2013 شروع به ارائه موارد منو از رستوران های محلی پالو آلتو ، کالیفرنیا کرد ، کار می کنند. امروز ، بیش از 390،000 خرده فروش ، بیش از 18 میلیون مصرف کننده و بیش از 1 میلیون نفر (تحویل کالا) را به هم متصل می کند. ” داشاری “در ایالات متحده آمریکا ، کانادا و استرالیا از طریق سیستم محلی تدارکات.

SBE Entertainment Group برای ارائه مارک های رستوران مجازی با مالک مرکز تجاری Simon Property و هتلدار Accor در C3 یا ایجاد انجمن های آشپزی همکاری کرده و رقابت خود را با DoorDash و Grubhub افزایش داده است. آشپزخانه های شبح در مراکز خرید ظاهر می شوند که جای خود را دارند زیرا تاجران دیگر به دنبال آنها نیستند.

C3 در سال 2021 138 آشپزخانه شبح را افتتاح کرد ، در حالی که در اوایل سال 2020 این صندلی ها را 85 صندلی برنامه ریزی کرده بود. همچنین 1000 کارمند در این رستوران استخدام شد.

به گفته برخی ناظران ، در طی همه گیر شدن ، آشپزخانه های ارواح هزینه های تحویل مصرف کننده را کاهش می دهند. میدان غروب در سانفرانسیسکو 5 دلار برای زایمان در محله خود ، 10 دلار در سایر نقاط شهر و 20 دلار برای حومه شهر هزینه می گیرد.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، کلیک اینجا)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>