آزمایش FDA منجر به تشنج هوموس سابرا برای خطر سالمونلا می شود


LLC از شرکت Sabra Dipping برخی از هوموس ها را به یاد می آورد ، زیرا غربالگری معمول FDA آلودگی سالمونلا را در نمونه ای از محصول تشخیص می دهد.

بر اساس اعلامیه فراخوان این شرکت که توسط سازمان غذا و دارو صادر شده است ، حمامهای کلاسیک Hummus 10 اونسی در 16 ایالت توزیع شده است.

این نگرانی وجود دارد که مصرف کنندگان به دلیل ماندگاری زیاد ، در خانه های خود هوموس پیدا کرده اند. محصول بارگیری شده بهترین تاریخ قبل از 26 آوریل است. کاربران باید شماره UPC 300067 را در ظروف جستجو کنند تا تعیین کنند آیا قرار است بارگیری شوند. هوموس خارج شده در 10 فوریه تولید شد.

در زمان انتشار اعلامیه فراخوان ، هیچ گزارشی از بیماری های تأیید شده مربوط به مصرف هوموس ضبط شده گزارش نشده است.

هوموس آسیب دیده در ایالات زیر توزیع می شود: آلاباما ، آریزونا ، آرکانزاس ، کالیفرنیا ، فلوریدا ، ایندیانا ، می سی سی پی ، ماین ، میسوری ، نبراسکا ، کارولینای شمالی ، نیوجرسی ، یوتا ، ویرجینیا ، واشنگتن و ویسکانسین.

کاربران می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با Sabra با شماره 866-265-6761 تماس بگیرند. علاوه بر این ، از مصرف كنندگانی كه محصول خاصی را به نام خود خریداری كرده اند دعوت می شود تا آن را به محل خرید یا بازدید خود بازگردانند.

www.sabrahummusrecall.com برای بازیابی محصول.

درباره عفونت های سالمونلا
غذاهای آلوده به باکتری سالمونلا معمولاً به نظر نمی رسند ، بو نمی گیرند و از بین نمی روند. هرکسی می تواند به عفونت سالمونلا مبتلا شود. براساس CDC ، نوزادان ، کودکان ، افراد مسن و افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند بیشتر در معرض خطر بیماری جدی قرار دارند زیرا سیستم ایمنی بدن آنها شکننده است.

هرکسی که هوموس بنام خورده باشد و علائم عفونت سالمونلا را پیدا کرده باشد باید به پزشک مراجعه کند. افراد بیمار باید در معرض احتمال قرار گرفتن در معرض باکتری سالمونلا به پزشکان خود بگویند ، زیرا آزمایش های ویژه ای برای تشخیص سالمونلوز لازم است. علائم عفونت سالمونلا می تواند سایر بیماری ها را تقلید کند ، که اغلب منجر به تشخیص نادرست می شود.

علائم عفونت سالمونلا ممکن است شامل اسهال ، گرفتگی شکم و تب در طی 12 تا 72 ساعت پس از خوردن غذای آلوده باشد. در غیر این صورت ، بزرگسالان سالم معمولاً چهار تا هفت روز بیمار هستند. در برخی موارد ، اسهال می تواند به حدی شدید باشد که بیماران باید در بیمارستان بستری شوند.

بزرگسالان ، کودکان ، زنان باردار و افرادی که دارای سیستم ایمنی ضعیف هستند ، مانند بیماران سرطانی ، به احتمال زیاد به بیماری شدید و شرایط جدی ، گاهی تهدید کننده زندگی مبتلا می شوند.

برخی از افراد بدون اینکه بیمار شوند یا علائمی نشان دهند ، آلوده می شوند. با این حال ، آنها هنوز هم می توانند عفونت را به دیگران منتقل کنند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>