[ad_1]

JBS USA Food Co. ، Greeley، CO ، یک شرکت و وارد کننده رکورد ، به یاد می آورد 4860 پوند گوشت گاو بدون استخوان وارداتی که می تواند به E. coli O157: H7 آلوده شود ، طبق بازرسی ایمنی غذا و مواد غذایی وزارت کشاورزی ایالات متحده (FSIS)

این مشکل هنگامی کشف شد که FSIS یک نمونه معمول از محصولی را که وجود مثبت E. coli O157: H7 را تأیید می کند ، جمع آوری کرد. هیچ گزارش تأیید شده ای در مورد عوارض جانبی ناشی از مصرف این محصولات وجود ندارد.

FSIS نگران است که ممکن است برخی از محصولات در انبارهای یخچال دار در یک توزیع کننده یا سایر نقاط پردازش منجمد شوند. توزیع کنندگان و سایر پردازنده هایی که این محصولات را دریافت کرده اند ، توصیه می شود از آنها استفاده نکنند.

محصولات گوشت گاو بدون استخوان ، منجمد و بدون استخوان در تاریخ 10 نوامبر 2020 یا حدوداً وارد و برای فرآوری بیشتر توزیع شد. محصولات زیر قابل بارگیری هستند [View Label (PDF Only)]:

  • 60 پوند کارتن های حاوی ’95CL محصول بدون استخوان از استرالیا’ با ‘بسته بندی شده: 02-SEPT-20’ و استرالیا ‘EST. 4 ”روی برچسب بسته بندی.

محصولات به توزیع کنندگان و سایر پردازنده ها در نیویورک و پنسیلوانیا ارسال می شود.

در مورد عفونت های E. coli

هرکسی هر کدام را خورده باشد محصولات مخلوط و علائم بروز عفونت E. coli باید به دنبال مراقبت های پزشکی باشند و پزشک را از احتمال قرار گرفتن در معرض باکتری مطلع کنند. برای تشخیص عفونتهایی که ممکن است بیماریهای دیگر را تقلید کنند ، آزمایشات خاصی لازم است.

علائم عفونت E. coli در افراد مختلف متفاوت است ، اما اغلب شامل گرفتگی شدید معده و اسهال است که اغلب خونین است. بعضی از بیماران ممکن است تب هم داشته باشند. بیشتر بیماران در طی پنج تا هفت روز بهبود می یابند. با توجه به مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) ، دیگران ممکن است علائم و عوارض شدید یا تهدید کننده زندگی داشته باشند.

حدود 5 تا 10 درصد از عفونت های تشخیص داده شده با E. coli به یک عارضه بالقوه تهدید کننده زندگی از نارسایی کلیه مبتلا می شوند که به عنوان سندرم اورمیک همولیتیک (HUS) شناخته می شود. علائم HUS شامل تب ، درد شکم ، احساس خستگی بسیار زیاد ، کاهش دفعات ادرار ، کبودی یا خونریزی و رنگ پریدگی کوچک بدون دلیل است.

بسیاری از مبتلایان به HUS طی چند هفته بهبود می یابند ، اما برخی از آنها دچار آسیب دیدگی دائمی یا مرگ می شوند. این وضعیت در افراد در هر سنی ممکن است رخ دهد ، اما بیشتر در کودکان زیر پنج سال به دلیل سیستم ایمنی نابالغ ، افراد مسن به دلیل ضعف سیستم ایمنی بدن و افرادی که دارای نقص سیستم ایمنی مانند بیماران سرطانی هستند ، دیده می شود.

افرادی که علائم HUS را تجربه می کنند باید فوراً به فوریت های پزشکی مراجعه کنند. افراد مبتلا به HUS احتمالاً در بیمارستان بستری می شوند زیرا این بیماری می تواند سایر مشکلات جدی و مداوم مانند فشار خون بالا ، بیماری مزمن کلیه ، آسیب مغزی و مشکلات عصبی را ایجاد کند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir