[ad_1]

به دنبال آزمایش های فدرال ، Les fsufs Richard Eggs Inc. مقدار ناشناخته ای از پوسته تخم مرغ را به دلیل احتمال آلودگی سالمونلا به یاد می آورد.

طبق اعلامیه برداشت از آژانس بازرسی مواد غذایی کانادا ، این شرکت اعلام کرد که تخم مرغ را به خرده فروشان در کبک کانادا توزیع می کند. آژانس اصولاً جزئیاتی در مورد حجم مواد غذایی ضبط شده ارائه نمی دهد.

این نگرانی وجود دارد که مصرف کنندگان ممکن است مقداری تخم مرغ را در خانه های خود خارج کنند ، زیرا بهترین زمان تا پایان سال جاری و ژانویه 2021 است.

این فراخوان خاطرنشان کرد: مصرف کنندگان نباید مصرف کنند و توزیع کنندگان ، خرده فروشان و ارائه دهندگان خدمات غذایی مانند هتل ها ، رستوران ها ، کافه ها ، بیمارستان ها و خانه های سالمندان نباید از کالاهایی که نامیده می شوند سرویس ، فروش یا استفاده کنند.

“این تشنج توسط نتایج آزمایش ایجاد شده است. آژانس بازرسی مواد غذایی کانادا (CFIA) در حال انجام تحقیقات ایمنی غذایی است که می تواند منجر به پس گرفتن سایر محصولات شود. در صورت پس گرفتن سایر محصولات پرخطر. “

در زمان انتشار اخطار فراخوان ، کارمندان دولت گزارشی از بیماری های تأیید شده مربوط به تخم های خارج شده دریافت نکرده اند.

مصرف کنندگان و خرده فروشان می توانند از اطلاعات زیر برای تعیین اینکه آیا تخم مرغ برداشت شده در دست دارند استفاده کنند. برای عکس از تخم مرغ های بارگیری شده ، لطفا اینجا کلیک کنید.

نام تجاری تولید – محصول اندازه UPC کدها
تخم مرغ Richard Eggs Inc. تخم مرغ های بزرگ 12 تخم مرغ 0 57711 01056 9 20-12-26 Q29
تخم مرغ Richard Eggs Inc. تخم مرغ بزرگ ، بسته خانواده 18 تخم مرغ 0 57711 01018 7 20-12-22 Q29
20-12-26 Q29
تخم مرغ Richard Eggs Inc. تخمهای خیلی بزرگ 12 تخم مرغ 0 57711 01064 4 20-12-26 Q29
تخم مرغ Richard Eggs Inc. تخم مرغ فوق العاده بزرگ 12 تخم مرغ 0 57711 01070 5 20-12-18 Q29
20-12-22 Q29
20-12-24 Q29
تخم مرغ Richard Eggs Inc. تخم مرغ های بزرگ قهوه ای 12 تخم مرغ 0 57711 08056 2 20-12-24 Q29
20-12-30 Q29
نوتری تخم مرغ بزرگ سفید 12 تخم مرغ 0 61719 01121 3 20-12-22 Q29
20-12-24 Q29
نوتری تخم مرغ بزرگ سفید 18 تخم مرغ 0 61719 01155 8 20-12-22 Q29
21-01-01 Q29
نوتری تخم مرغ سفید بزرگ 30 تخم مرغ 61719 01164 0 20-12-22 Q29
20-12-24 Q29
بی نام تخم مرغ با اندازه متوسط 12 تخم مرغ 0 60383 66415 2 20-12-26 Q29

درباره عفونت های سالمونلا
غذاهای آلوده به باکتری سالمونلا معمولاً به نظر نمی رسند ، بو نمی گیرند و از بین نمی روند. هرکسی می تواند به عفونت سالمونلا مبتلا شود. براساس CDC ، نوزادان ، کودکان ، افراد مسن و افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند بیشتر در معرض خطر بیماری های جدی قرار دارند زیرا سیستم ایمنی بدن آنها شکننده است.

هر کسی که تخم مرغ خورده و علائم عفونت سالمونلا در او ایجاد شده است باید به دنبال مراقبت های پزشکی باشد. افراد بیمار باید در معرض احتمال قرار گرفتن در معرض باکتری سالمونلا به پزشکان خود بگویند ، زیرا آزمایش های ویژه ای برای تشخیص سالمونلوز لازم است. علائم عفونت سالمونلا می تواند سایر بیماری ها را تقلید کند ، که اغلب منجر به تشخیص نادرست می شود.

علائم عفونت سالمونلا ممکن است شامل اسهال ، گرفتگی شکم و تب در طی 12 تا 72 ساعت پس از خوردن غذای آلوده باشد. در غیر این صورت ، بزرگسالان سالم معمولاً چهار تا هفت روز بیمار هستند. در برخی موارد ، اسهال می تواند به حدی شدید باشد که بیماران باید در بیمارستان بستری شوند.

بزرگسالان ، کودکان ، زنان باردار و افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف ، مانند بیماران سرطانی ، به احتمال زیاد به بیماری شدید و شرایط جدی ، گاهی تهدید کننده زندگی مبتلا می شوند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir