آرژانتین تمایل به کاهش شیوع تریچینلا را نشان می دهد


مقامات آرژانتین گزارشی منتشر کردند که امیدوارند بتواند درک درستی از وضعیت تریشینلا در این کشور را بهبود بخشد.

گزارش اداره ملی بهداشت و کیفیت غذا (SENASA) گزارشات تریچینوز را بین سالهای 2010 و 2019 تجزیه و تحلیل می کند. تریچینوز یا تریچینوز بیماری است که افراد می توانند با خوردن گوشت خام یا نیمه پخته شده از حیوانات آلوده به انگلی انگل تریچینلا به آن مبتلا شوند.

تریکینوز در آرژانتین بومی است و در چندین مکان تمرکز دارد ، به طور عمده در منطقه مرکزی ، همزمان با توزیع تولید خوک در این کشور ، و در منطقه کوهستانی Neuquen ، که بیشتر با حیوانات وحشی و شکار گراز وحشی همراه است.

فصلی در زمستان با یک اوج مشخص می شود ، که هنگام برنامه ریزی استراتژی های تخفیف ، مانند انتشار اطلاعات و فعالیت های پیشگیری ، مهم است.

تریچینوز در انسان یک رویداد قابل توجه است که به آن واقعه گزارش شده نیز گفته می شود. براساس داده های وزارت بهداشت برای سال های 2014 تا 2019 ، 5875 مورد گزارش شده است. بیشترین در سال 2015 با بیش از 1400 عفونت بود. در سال 2019 ، حدود 600 مورد ثبت شده است.

مدیریت شیوع
نمایندگان SENASA گفتند که کار با همه بازیگران در زنجیره اطلاع رسانی اجازه می دهد تا منشا هر شیوع زودتر مشخص شود ، که می تواند از ابتلای افراد بیشتر جلوگیری کند.

در آرژانتین ، منبع اصلی عفونت برای انسان خوک است ، اما برخی موارد مربوط به گراز وحشی ، پامرا یا گوشت حیوانات دیگر است که اغلب در سوسیس و کالباس استفاده می شود. عادت های پرورش و ذبح خوک در خانه برای مصرف شخصی یا فروش غیر رسمی بدون بهداشت و کنترل مناسب تغذیه برای شیوع انگل ایده آل است.

در سال 2010 تا 2019 ، 509 سیگنال برای تریچینوز گزارش شده است. از این تعداد ، 476 مورد به عنوان شیوع در حیوانات یا انسان با 11٪ مربوط به شیوع در انسان ثبت شده است.

سالی که بیشترین شیوع را تأیید کرد سال 2016 با 73 است. تعداد شیوع از 2010 به 2016 افزایش یافته است ، اما دوباره شروع به کاهش به حدود 40 در سال 2019 کرد.

استان با بیشترین تعداد گزارش شده از حوادث تریکینوز ، بوینس آیرس با 274 مورد در 10 سال مورد بررسی است. پس از آن استان نوکوین با 92 شیوع و پس از آن سان لوئیس ، کوردوبا ، لاپامپا ، ریو نگرو و سانتافه قرار دارند.

در مورد زمان بین شیوع و اطلاع رسانی به SENASA ، 92 درصد اعلان ها طی یک هفته پس از شیوع انجام شده است. حداکثر زمان 244 روز بود. SENASA ظرف یک هفته از مطلع شدن به 99 درصد هشدارها پاسخ داده است.

حالت تهوع ، اسهال ، استفراغ ، خستگی ، تب و ناراحتی شکمی اغلب اولین علائم عفونت هستند. سردرد ، تب ، لرز ، سرفه ، تورم صورت و چشم ، درد مفاصل و عضلات ، خارش پوست ، اسهال یا یبوست ممکن است به دنبال داشته باشد. بیماران ممکن است در هماهنگی حرکات و مشکلات قلبی و تنفسی مشکل داشته باشند.

در طول چند ماه بیشتر علائم از بین می روند. علائم شکمی ممکن است یک تا دو روز پس از عفونت ظاهر شود. علائم اضافی معمولاً دو تا هشت هفته پس از خوردن گوشت آلوده شروع می شود. انجماد ، سفت شدن (نمک دادن) ، خشک کردن ، استعمال دخانیات یا مایکروویو ممکن است بدن را از بین نبرد. بهترین راه پیشگیری از تریچینوز ، پختن گوشت در دمای ایمن 71 درجه سانتی گراد (160 درجه فارنهایت) است.

مقامات گوشت و لیمو را کشف و ضبط کردند
در همین حال ، مقامات یک ایست بازرسی در ریو کلرادو در استان ریو نگرو از ورود بیش از 8000 کیلوگرم گوشت گاو به شهر چوله چول جلوگیری کرده اند.

مأموران در بازرسی معمول تریلر این کشف را انجام دادند. آنها دریافتند که بخشی از محموله های روستای لا آدلا در لاپامپا نشت کرده است که به طور بالقوه سلامت عمومی را به خطر می اندازد. محصولات فاقد اسناد بهداشتی توقیف و منهدم شد.

در پایان ژانویه ، SENASA همچنین از جلوگیری از مصرف 300 کیلوگرم لیمو کمک کرد. میوه ها بدون رعایت شرایط بهداشتی و بهداشتی منتقل شده و اسناد صحیح موجود نیست. این کالاها در بازرسی معمول از کامیونی که از شهر ال دورادو در استان میسیونس به بازار مرکزی بوینس آیرس می آمد ، پیدا شد.

در اواسط ژانویه ، SENASA بیش از 360 کیلوگرم گوشت را ضبط و از بین برد. محصولات منقضی شده از سان ژوستو به بوینس آیرس به شهر ریو گالگوس در سانتا کروز منتقل شدند. بار شامل قطعات مختلف گوشت گاو بدون استخوان ، مرغ منجمد و سوسیس بود. در طی بازرسی برچسبی پیدا شد که حاوی تاریخ انقضا برخی از موارد 31 دسامبر 2020 است.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>