آرد ذرت آلوده پس از 9 مرگ در چین برای تهیه “سوپ ترش” استفاده می شد


بر اساس یک مطالعه ، 9 نفر در چین پس از خوردن مواد غذایی آلوده به 20 تا 30 برابر سم کشنده جان خود را از دست داده اند.

در اکتبر سال 2020 ، 9 نفر در شهرستان جیدونگ ، استان هیلونگ جیانگ پس از مصرف یک محصول آرد ذرت تخمیر شده خانگی به نام سوپ ترش برای صبحانه جان خود را از دست دادند. مواد غذایی با Burkholderia cocovenenans ، که می تواند اسید بونگ کریک ایجاد کند ، آلوده بود. در چین ، B. cocovenenans اغلب Pseudomonas cocovenenans نامیده می شود.

اسید بونگ کرکیک در نمونه های غذایی و بیولوژیکی به ترتیب 330 میلی گرم در کیلوگرم (میلی گرم در کیلوگرم) و 3 میلی گرم در لیتر (میلی گرم در لیتر) تشخیص داده شد. بر اساس مطالعه ای که در China CDC Weekly منتشر شده است ، میزان اسید بونگریک مصرف شده توسط افراد 22 تا 33 برابر دوز کشنده برای انسان است.

مصرف محصولات آرد ذرت تخمیر شده ، ترملا تازه تخریب شده – قارچ خوراکی – یا قارچ سیاه و محصولات نشاسته دگرگونی می تواند مسمومیت با اسید بونگرئیک ایجاد کند. باید آموزش بهداشت تقویت شود تا از غذای تخمیر شده نشاسته خانگی جلوگیری شود. محققان همچنین گفتند: مواردی که برای مدت طولانی ذخیره می شوند ، نباید مصرف شوند.

تقویم وقایع
داده های نظارت نشان می دهد 15 “حادثه” مسمومیت با اسید بونگریک ، 136 بیمار و 36 مورد مرگ از 2010 تا 2019 در سرزمین اصلی چین گزارش شده است. مسمومیت با سوپ ترش یکی از این حوادث را با چهار مرگ ایجاد کرد.

در ماه اکتبر ، CDC شهرستان جیدونگ گزارشی از یک مورد مسمومیت غذایی ادعا شده را در خانواده ای در منطقه سیهای ، شهر سینگ نونگ درگیر کرد. دوازده نفر از پنج خانواده برای ناهار و شام جمع شده بودند و روز بعد با هم صبحانه صرف کردند. نود سوپ ترش را مصرف کرد ، در حالی که بقیه مواد غذایی را هر 12 نفر داشتند.

9 نفری که سوپ خوردند سپس علائم گوارشی مانند حالت تهوع ، استفراغ و شکم درد پیدا کردند و همه آنها پس از درمان فوت کردند. یک بیمار پس از دریافت داروهای تجویز شده از بخش سرپایی به خانه بازگشت اما بعداً درگذشت.

از آنجایی که کسانی که غذا را تهیه کرده بودند مردند ، درک تمام جزئیات نحوه تهیه آن غیرممکن است ، اما اعتقاد بر این است که تهیه سوپ ترش خانگی آلوده یک سال قبل از حادثه ، زمانی که ذرت در آب خیس شده بود ، آغاز شد. حدود یک ماه تا زمانی که تخمیر شود. پوست ذرت پس از آسیاب کردن ، در آب فیلتر می شود و قسمتهای ظریف آن را ذخیره می کنند تا در کیسه های آرد خشک شده و به صورت خمیر و سپس رشته درست شوند. به محض آماده شدن سوپ ترش بر پایه رشته و مصرف باقیمانده خمیر در یخچال و یخ زده مصرف می شود.

در پاییز ، از یخچال و فریزر که برای غذاهای دیگر استفاده می شد ، خمیر را به صورت پودر آرد ذرت درآورده و سپس در یخچال نگهداری می کردند تا فضای بیشتری را ذخیره کند. بعد از اینکه خمیر ذرت برداشته شد ، در معرض هوای خارج قرار گرفت و با یک شبکه پلاستیکی متخلخل پوشانده شد. پس از خشک شدن به مدت یک روز ، به دلیل هوای ابری و بارانی در خانه خشک شد.

نقطه احتمالی آلودگی
تحقیقات نشان داد که این 9 بیمار شامل چهار مرد و پنج زن 45 تا 72 ساله بودند. وی تأیید کرد که مسمومیت ناشی از اسید بونگ کرئیک است ، زمانی که باکتریها آرد ذرت را آلوده کرده و از آن برای تهیه سوپ ترش استفاده می کردند.

مشخص نیست که چگونه آرد ذرت استفاده شده آلوده شده است ، اما سوپ ترش مخلوط با همان دسته تهیه شده است که در سال گذشته که هیچ مشکلی گزارش نشده بود ، استفاده شده بود.

طبق این مطالعه ، خمیر ذرت احتمالاً هنگامی که در خارج خشک شد آلوده بود. میزان طبیعی خشک شدن هوا کند است ، زیرا احتمالاً محیط دارای تهویه ضعیف ، رطوبت نسبی زیاد و دمای مناسب برای رشد باکتری ها است. این عوامل شرایط مطلوبی را برای تکثیر و تولید سم باکتری فراهم می کند. اسید بونگ کرکیک در برابر حرارت مقاوم است ، بنابراین در حین پختن تجزیه نمی شود.

پنج و شش روز طول کشید تا نتایج آزمون کیفی و کمی در این حادثه بدست آید. محققان گفتند ، اگر افرادی به موقع در بیمارستانی تحت درمان قرار بگیرند كه توانایی مقابله با مسمومیت شدید را دارند ، ممكن است برخی از آنها فوت نكرده باشند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>